6.9 C
Kambja
Kolmapäev, 24.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivGalerii: Kambja Konsumi uksed avati ostlejatele

Galerii: Kambja Konsumi uksed avati ostlejatele

{oziogallery 1066}

Reede hommikul kell 9.00 avati ostlejatele Kambja Konsumi uksed. Veerand tundi varem oli uue kaupluse ees vaid mõni inimene.

Ukse avamise hetkeks oli tööpäeva hommiku kohta kogunenud mõõdukas kogus ostlejaid. Poole tunniga täitus parkla autodega ja poes käis vilgas ostlemine. Maitsmiseks oli väljapanekul liha- ja pagaritooted ning vahuvein.

Elva tarbijate ühistu esimees Hando Ivask ütles, et igasugusest avamise paanikast on meelega hoidutud. Nädalapäev ja kellaaeg ning kuulõpp on valitud, et vältida liigset tunglemist. Ivaski sõnul peab ostjal olema esimene kogemus meeldiv ja rahulik – ilma trügimise ja kassajärjekorras seismiseta. Täpselt nii ka avamine läks. Esimene tund uues ostukeskuses oli rahulik, sujuv kuid siiski rahvarohke.

Esimesi poodi saabujaid Anne Ottep oli uue kauplusega rahul. Tema sõnul on avaras kaupluses piisavalt ruumi ja kaubavalikut. “Seda poodi oli hädasti tarvis”, ütles Ottep.


Samal teemal:

Loetumad