0.9 C
Kambja
Kolmapäev, 17.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivValla veeb uueneb: paku oma ideid!

Valla veeb uueneb: paku oma ideid!

Seoses Kambja valla veebi uuendamisega on Kambja avaliku internetipunktil (AIP) vallarahvale ettepanekud järgmiste ideedega seoses:

  • Palume Kambja valla elanikel saata omapoolseid ideid seoses valla koduleheküljega (www.kambja.ee). Mida elanikud kodulehelt soovivad leida, mida vallaelanike arvates võiksid tahta leida mujalt tulnud lehekülastajad. Palume infot ka ettevõtjatelt, asutustelt, isetegevuslastelt ja arvamusliidritelt. Me võtame kindlasti sobivad ideed kasutusele.
  • Kõik ettevõtjad ja asutused, kes on seotud turismiga suuremal või vähemalgi määral (n: turismitalud, majutusega tegelejad, telkimisplatside rentijad, ratsatalud, poed, toitlustusasutused, turismikavade ja objektide planeerijad jne) andku enda tegevusest teada ning mõelgu, mil määral nad soovivad enda tegevust valla veebiserveris kajastada. Meie lähtume põhimõttest, et turismivõimaluste kajastamine on vallale kasulik.
  • Kavas on luua pildipank. Valla elani-kud võiksid saata meile ilusaid või muidu asjalikke pilte meie vallast (loodus, vaatamisväärsused, sündmused, ajalugu vms). Pildid leiavad rakendust valla veebi illustreerimisel. Seejuures tagatakse, et pildi autor saab märgitud. Autorile jääb õigus enda pilt liigitada järgnevatesse gruppidesse: a) pilte võivad kasutada peale AIP ka kõik teised huvilised (vallaasutused, elanikud, turistid jne); b) pilte võib kasutada vaid AIP, valla kodulehe jaoks.

Ideed, info ja pildid saata alljärgnevatel aadressidel:

Kambja AIP
Kesk 2
Kambja 62001
Tartumaa

e-post: aip[ätt]kambja.ee

NB! Kõik pildid tagastatakse omanikele.

Heigo Mägi
Kambja AIP administraator

Loetumad