-1.2 C
Kambja
Teisipäev, 19.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiiv"Bemm 3" viib mõistuse

"Bemm 3" viib mõistuse

“Rullnokastunud” autojuht reostas Kambja haridusparki

Reede öösel vastu laupäeva nägi uue koolimaja juures tehnikat valvav valvur autot, mis siirdus uue koolimaja territooriumile. Valvur arvas, et BMW-ga saabunud on lihtsalt uue koolimaja uudistajad. Auto mootor kogus pöördeid ning huvilised osutusid laamendajateks. Sõiduki rattad kündsid üles noore staadionimuru  ja vedasid jooksurajale sügavad vaod. Kiiruskatse sooritati ka uuel kooliesisel asfaldil. Kuna oli pime, siis ei suutnud valvur tuvastada sõiduki registreerimisnumbreid.

Sellega hariduspargi reostamine ei lõppenud. Hommikuks olid Kambja kiriku juures asuva Eesti Rahvakooli Memoriaali liivaplatsid autoga ülesküntud. Veel olid sooritatud mõned piruetid ka kõrval oleval muruväljakul. Tagatipuks oli keegi memoriaalkivi jalamile poetanud enda väljaheited.  

Vägisi meenub Pikksaare Vabadussõja ausamba rüvetamise juhtum. Kõige kurvem on asjaolu, et enda haridusetust elatakse välja kambjalaste haridussümbolitel, milleks uus koolimaja ning memoriaal kindlasti on.

08.09.2003 õhtu mitteametlikel andmetel on kihutaja tuvastatud

> Vabadusega võib kaasneda mälukaotus | Koduvald Juuni 2003

KV-Online
Heigo Mägi
Tarmo Kiuru
Priit Kiuru

Loetumad