-2.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivPeremees ja naabrid hädas üleannetute loomadega

Peremees ja naabrid hädas üleannetute loomadega

Üleannetud loomad Helkur on IN Ettevaatust! Mustlased! Politseile on korduvalt teada antud hirmust, mis kohutab Sirvaku küla inimesi.

Nimelt on olnud pikemat aega järelevalveta härra Niinepi pullid, mis sõtkuvad naabrite aedu ja rüüstavad nende aedvilja. Peremehega vestlemisel ilmnes, et ta on teadlik tema loomade poolt korda saadetuga ning on nõus kahjukan-natajatele kahjud hüvitama. Samas väljendas peremees oma jõuetust loomade ohjamisel, sest metsloomad ja võõrad sõidukid on pidevalt lõhkunud tema poolt paigaldatud elektriaeda. Seetõttu on saa-nud võimalikuks loomade aiast väljasaamine. Peremehel on palve kõigile pealtnägijaile, et tema loomadega seotud halbadest vahejuhtumistest talle võimalikult kiiresti teatataks.

Helkurid on “IN”
Meeldetuletuseks nii jalakäijatele kui ka autojuhtidele, kes autost väljudes muutuvad jalakäijateks.

Ettevaatust, mustlased!

Kambja valla külades liiguvad taas mustlased, kes meelitavad inimesi kahtlast kaupa ostma.
Mõne päeva eest sai mustlaskaupmeestel sabast kinni vallavanem Ivar Tedrema, kes nad politseiga hirmutades aleviku majade juurest minema peletas. Soovitan kõigil kambjalastel mustlastega mitte kaupa teha, sest petta saate sel juhul kindlasti.

Kambja valla konstaabel
Nelli Ruuge

Loetumad