Korjandus Gruusia lastele laulu- ja tantsulava ehitamiseks

425

Kutsume kõiki häid inimesi toetama Gruusia lapsi

Igas poliitiliselt ja majanduslikult keerulises seisus kannatavad kõige enam lapsed. Praegu, mil Gruusial on tekkinud lootus väljuda pikaleveninud langusest ja asuda riigi ülesehitamisele, saame ulatada abikäe, toetades Kutaisi SOS Lasteküla rajamist.

Keila SOS Hermann Gmeineri Kool, Unipiha ja Kambja koolid Tartumaalt kogusid aasta alguses raha ja toetasid Gruusia lapsi kokku 100 dollariga. Selle raha eest rajati esimene ja praegu ainus mõne kiigega mänguväljak Kutaisi SOS Lastekülas. Tundub uskumatu, et selle rahaga on võimalik midagi nii suurt teha, aga materjal saadi poole hinnaga ja küla töömees koos valvuritega ehitasid kiiged valmis.

Kutaisi SOS Lasteküla pere unistab, et nad saaksid kevadisel avapidustusel esineda suurte tammede alla ehitatud laulu- ja tantsulaval. Tantsida ja laulda oskavad nad imeliselt! Rohkem veel kui toetuseks saadetud raha mõjub inimestele teadmine, et keegi mõtleb nende peale ning nende püüdlusi demokraatliku ühiskonnakorra poole märgatakse ja toetatakse.

Gruusias peetakse väga oluliseks, et just Eesti neid toetab. Ja kui eestlased end ise vabaks laulsid, siis väike laululava oleks lausa sümboolse tähendusega kingitus. Iga annetatud 25, 50 või 100 krooni aitab muuta Kutaisi SOS Lasteküla kasvandike lapsepõlve paremaks.

Olen Sulle südamest tänulik, kui leiad võimalusi Gruusia lapsi aidata. Soovi korral saad Sa sobiliku summa kanda üle SOS Lasteküla Eesti Ühingu pangaarvele 22 100 1178590 Hansapangas – märgusõna Gruusia.

Keila SOS Hermann Gmeineri Kooli direktor Sirje Raagmets

Vastan meelsasti ja annan lisainformatsiooni telefonidel 05057777 ja 6790113.

Kino maale
EelmineTervitus Kambja koolile!
JärgmineKingi oma järeltulijaile meenutusi ja muljeid!