-1.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKoolist, ikka koolist

Koolist, ikka koolist

Kristiina Schneeberg: Esimene koolipäev oli väga huvitav. Ootasin seda päeva kaua aega, aga kui see kätte jõudis, siis oli natuke hirm nahas küll, sest ma nägin nii palju uusi nägusid ja kool tundus väga suur. Oleks seal paar korda peaaegu ära eksinud. Minu klassis oli väga palju poisse ja tüdrukud. Nad olid lahedad, isegi õpetaja tundus kena. Juba esimesel päeval sain oma klassi tüdrukutega sõpradeks, aga kõige esimene koolisõber oli mu pinginaaber Katrin.

Minu praegune klass on väike, aga huvitav. Ma saa oma klassi õpilastega hästi läbi. Meie klassis on ainult üks poiss ja ülejäänud tüdrukud, isegi õpetaja on naissoost.

Siim Voika: Kui ma sain 30. augustil 7-aastaseks, siis läksin ülejärgmisel päeval kooli. Minu esimene kool oli Kunstigümnaasium, see oli suur ja lärmakas ning seal oli palju lapsi. Alguses arvasin, et ma eksin seal ära. Viiendasse klassi tulin ma Kuuste kooli. Siis oli mu klassis viis õpilast. Vahepeal on neid juurde tulnud ja ära läinud ja praeguseks on meid järgi jäänud kuus – viis tüdrukut ja mina.

Stena Smolina: Meie klassis on 6 õpilast, 5 tüdrukut ja 1 poiss. Kõik kaasõpilased on lahedad inimesed.

Loetumad