0.9 C
Kambja
Kolmapäev, 17.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTormiline jalgpallivõistlus Kuuste kooli pargis

Tormiline jalgpallivõistlus Kuuste kooli pargis

Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäeval katsusid Kuuste kandi külad kohaliku kooli pargis rammu jalgpallis.

Mehed võtsid võistlust väga tõsiselt. Iga küla oli esindatud vähemalt 6-liikmelise võistkonnaga. Kus meestest puudu tuli, käidi naaberkülast vutimehi lisaks värbamas. Kuuste külas oli huvilisi jälle nõnda palju, et seal esindati end kahe võistkonnaga, eristudes Kuuste noorteks ja vanadeks. Turniirile lisas põnevust see, et Lalli võistkond oli endale legionäriks hankinud välismaalase – Portugali vutimehe Paulo Rodriguese.

Rebimine esikoha pärast oli nõnda äge, et kaks jalgpallurit, üks Kuuste vanade ja teine Rebase meeskonnast, sattusid traumapunkti.

Kuuste vanade väravavaht Marek Palusoo kinnitas, et nende võistkonna jaoks on osavõtt tähtsam kui võit. Seeniorid pidid üsna mitmel korral oma vigastatud jalgpallureid välja vahetama. Hea, et vahetusmängijaid vaatajateuudistajate ridadest võtta oli. Asendusmeestele anti pallimänguks sobivad jalatsid otse vigastatute jalast.

Kokku mängiti 10 mängu. Turniiri võitja sai selgeks alles eelviimases voorus. Kuuste – Lalli esikohamängu lõppseis oli 0:0. Otsustavaks sai penalti tulemus. Nii läks võiduau napilt Kuuste noortele.

Parimaks väravakütiks osutus Andri Snetkov Kõrkkülast (Maidla), kes lõi oma võistkonna kõik 8 väravat.

Jalgpalliturniiri paremusjärjestus: I koht Kuuste noored, II Lalli, III Rebase/ Sipe, IV Maidla külad, V Kuuste vanad.

Võiduka meeskonna koosseisu kuulusid Henno Hiiemäe, Silver Kask, Lehar Kudu, Rauno Lints, Martin Polikarpus, Kristjan Vahtra, Janar Nool.

Napilt II kohale jäänud Lalli meeskonna koosseis: Alvar Täht, Paulo Rodrigues, Margus Kanep, Margus Vissar, Meelis Kanep, Urmo Ojasalu.

Rändkarikas annab meestele põhjuse oma jõudu ja osavust jalgpallis ka järgmisel aastal proovile panna. Nii mõnedki nentisid, et tuleb hakata oma küla võistkonna kokkumängu aegsasti harjutama enne järgmist turniiri.

Turniiri korraldas MTÜ Kambja Kihelkonna Arenduskoda koostöös Lõuna Politseiprefektuuri preventsioonitalitusega.

Ly Brikkel,

vallavolikogu liige, Lalli küla elanik

P.S. Veel pühapäevalgi oli nähtud Kuuste kandis kangetel jalgadel loivavaid mehi ringi liikumas.

Loetumad