-3.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivInfot ja käitumisjuhiseid politseinikelt

Infot ja käitumisjuhiseid politseinikelt

Olukorrast liikluskeerises

Kambja vallas tabati neli kihutajat, kellest kahe kiirus oli lubatust üle vähemalt 40 km/h.

Roolijoodikuid ei ole tabatud.

Vargad ei väsi

Aakaru külas Labi talus on ajavahemikul 5. kuni 14. veebruarini 2005 ukselukkude lahtikangutamise teel sisse murtud garaaži ja abihoonesse ning varastatud kaks elektrimootorit, sepa alasi, ketttali ja muud vanametalli. Kriminaalmenetlus käib, osa varastatud asju on ka leitud ja toimub teo toimepanijate väljaselgitamine.

16. veebruaril. avastas OÜ Jaotusvõrgu meister Kambja vallas Talvikese külas Andre 10/0,4 kV alajaama F-3 piirkonnas liinijuhtmevarguse. Varastatud on 4 mastivahet õhuliini juhet A-35 kogupikkusega 0,2 km (juhet 800m) ja kaaluga 77 kg.

Vägivaldsed vahejuhtumid

Vana-Kuuste külas löödi 7. märtsil rusikaga näkku Natalja T-le.

Ööl vastu 12. märtsi on Kambja alevikus lõhutud spordihoone peaukse kolm aknaklaasi ning ukse kõrval olevast aknast on sisse visatud metallist prügikast.

Kui kellegi on antud fakti kohta informatsiooni, palun teatada politseile.

Alkoholitarvitamine eeldab kainet meelt

Vallakodanikele, kes tarvitavad Kambja kaupluse ees alkoholi, tahaks meelde tuletada alkoholiseaduse § 70, mis näeb ette alkohoolse joogi tarbimise eest ava-likus kohas või avalikku kohta joobnud olekus ilmumise eest rahatrahvi kuni 100 trahviühikut (s.o 6000 krooni). Tulevikus pööratakse rohkem tähelepanu avalikus kohas alkoholi pruukimisele ja joobes olekus avalikku kohta ilmumisele. Kui vestlusest ei piisa, siis tuleb oma tegude eest hakata trahvi maksma.

Neid alkoholijoobes kodanikke, kes hakkavad müüjat sõimama, kui neile alkoholi ei müüda, võib ees oodata trahv avaliku korra rikkumise eest.

Ärge laske end petta!

Vallakodanikke tahaks veel hoiatada mustlaste eest, kes pakuvad müügiks kuldsõrmuseid ja riideid. Ärge laske end petta!

Kena kevade soovides

Argo Smirnov,

Raivo Kiuru

Loetumad