6.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivAlkoholist tingitud ülemeelikus ja mõtlematus põhjustavad sageli ohtliku käitumise

Alkoholist tingitud ülemeelikus ja mõtlematus põhjustavad sageli ohtliku käitumise

Pikad pühad, jaanituli ja alkohol loovad nii mõnelgi mehepojal ülemeeliku tuju. Aga alkoholist tingitud ülemeelikus ja mõtlematus põhjustavad sageli ohtliku käitumise: istutakse purjus peaga autorooli, testitakse auto tippkiirust, rikutakse avalikku korda. Sageli hinnatakse jaanieufoorias üle ka oma autot, mis omakorda ohuriske kasvatab. Seoses sellega kaasab politsei pühade aegu turvalisuse tagamiseks lisajõude. Senisest suuremat tähelepanu pööratakse alkoholiga sõbrustanud alaealistele, roolijoodikutele ja avaliku korra rikkujatele.

Ärge rikkuge iseenda ja teiste peotuju. Et jaanipäev ning sellega kaasnevad vabad päevad ei kujuneks nii Sinule kui Sinu lähedastele leinapäevadeks, siis jaanikule minnes mõtle ka sellele, kuidas hiljem tagasi koju saad (kui see muidugi üldse plaanis on?).

Mõistlik on minna hoopis jalgsi, siis on põhjust koos kaaslasega koduteel sõnajalaõit otsida. Kaugema kandi inimesed sõidavad bussiga või lepivad varakult kaine juhi suhtes kokku. Siis on kindel, et ei teki pahandusi politseiga.

Loodan, et see sõnum jõuab vallakodanikeni ja jaanid mööduvad tumedate sündmusteta!

Politsei soovib kõigile meelekindlust ja arukust!

Ilusat ja turvalist jaani !

Ülenurme konstaablipiirkond

Loetumad