4.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivSuitsune pärastlõuna Männi tänaval

Suitsune pärastlõuna Männi tänaval

Kirjutan ühest väikesest põlengust emotsionaalsel toonil

Kolmapäeva pärastlõunal avastasid Kambjas Männi tänava 15. maja elanikud, et kolmandal korrusel levib kõrbeving. Nagu mitmekorruselistes majades ikka oli raske aru saada, kus asub suitsu allikas. Ving asendus suitsuga, mis tundus voogavat mitme korteri ukse vahelt.

Esialgselt kahtlustatud korter sai omaniku poolt üle vaadatud ning tuld ei avastatud. Suitsu voogas samal ajal juba suuremas koguses elektrikilbist. Lõpuks sai selgeks, milline korter põleb. Saadi sissepääs korterisse ning selle korteri 20-ne aastane naaber Madis sukeldus tossu sisse tuld kustutama. Ohtlikuks muutis olukorra korteris asetsenud gaasiballoon. Kustutustöö oli edukas.

Kohale saabus ka Kambja vabatahtliku päästekomando esindaja, kes asus sündmuskohta üle vaatama ning kindlaks tegema, et ei leiduks varjatud tuld. Ehkki häirekeskusesse sai teada antud, et tuli on likvideeritud, saatsid nad siiski kohale Tõrvandi komando päästeauto. Nõrdimust tekitab, et need päästjad väljendasid pahameelt, sest neile olevat edastatud vale aadress! Minu meelest on numbritel 15 ja 2 väga suur erinevus. Ei teagi kas edaspidi tasub helistada?

Heigo Mägi
KV Online

Loetumad