-0.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja raamatukogu sai uue ja avara kodu

Kambja raamatukogu sai uue ja avara kodu

Püüab pilku: Kambja koolimajas uue kodu leidnud raamatukogus on palju avarust nii raamatutele kui lugejatele. Foto: Peeter Ruuge

  

Kambja raamatukogule tõi selle aasta sügisehakk jüripäeva – tuhanded raamatud pääsesid korterelamu kitsukesest kolmetoalisest korterist laiutama valgetesse ja avaratesse ruumidesse uhiuutele riiulitele.

Nii suuri kui väikeseid vaimuvalguse ammutajaid ootavad uutes tegutsemistingimustes raamatukogu, lugemissaal (25 kohta) ja internetipunkt (6 arvutit).

Raamatukogu ja lugemissaal on avatud esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel kell 10 kuni 17, teisipäeval ja neljapäeval kell 10 kuni 20. Internetipunkti saab külastada esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel kell 11 kuni 17, teisipäeval ja neljapäeval kell 13 kuni 20.

Koolimajas tegutsemist jätkav rahvaraamatukogu (asutatud aastal 1913) täidab ka likvideeritud kooliraamatukogu ülesandeid. Raamatukogu koosseisu kuuluvad juhataja (0,5 ametikohta), raamatukoguhoidja ja internetipunkti administraator.

Uues kodus: Ka internetipunkt on leidnud koha valges ja avaras ruumis. Foto: Heigo Mägi

  

Toivo Ärtis

Loetumad