11.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivSalong Teater toob Kambjasse "Lõbusad kurvid"

Salong Teater toob Kambjasse "Lõbusad kurvid"

Veebruarikuu viimase päeva õhtul näeb Kambja kooli saalis Salong Teatris viimati lavale toodud huumorikava “Lõbusad kurvid” – naeruküllast etendust, mille keskmes on sõitmine ja teelolek. Teater on kirjutanud veebilehele “Lõbusate kurvide” kui oma noorima “lavalapse” kohta järgmised tutvustusread:

Paljud sõidavad iga päev kuhugi, kas tööle, kooli, linna, maale või välisreisile.

Reisi ajal võib kohata kõige erinevamaid inimesi, kellega muidu poleks juhus meid kokku viinud. Igaühel on oma unistus, kuhu ja miks keegi tahab jõuda. Ja igaühel on elust värvikaid kogemusi, mida ta püüab teistega jagada. Elu on täis lõbusaid ja ohtlikke kurve, ja neid peab igaüks läbima vastavalt oma võimetele – lõbusalt või kurvalt, kiiresti või aeglaselt, üksi või kambakesi.

Huumorikava seltskonda ühendab see, et nad kõik võtavad elukurve lõbusalt. Selles kontsertetenduses esitavad kolm näitlejat lugusid, mis on sündinud kohtumistest olles kuhugi teel. Lavategelaste hulgas leidub nii vanemaid, kes hakkavad bussis laste kooliülesandeid lahendama kui noorpaar, kes üritab taksos vaadata oma pulmavideot ja palju teisi.

Nagu huumorikavade puhul kombeks, esitavad näitlejad lugude vahele ka humoristlikke kupleesid ja laulukesi.”

Lõbusad kurvid” lavastas Dajan Ahmet, muusika Reet Kõivult, kunstiline kujundus Alina Korsmikult. Osades: Dajan Ahmet, Triin Jugapuu, Aivo Sadam või Erki Aule. Esietendus oli 1. veebruaril 2006.

Lõbusate kurvide” etendus algab Kambja kooli saalis teisipäeval, 28. veebruaril kell 19, pilet 50 krooni. Valla kultuuritöötaja Juhan Sakuri sõnutsi toovad huvilisi etendusele ka bussid Kammerist (väljumine kell 18) ja Vana-Kuustest (väljumine kell 18.15), pärast etendust tagasisõit (info telefonil 5345 2864 Juhan Sakur).

Salong Teater külastas Kambjat viimati novembris, kui huumorikava “Päevapiltnik” pälvis siirast publikumenu.

Toivo Ärtis

Loetumad