3.9 C
Kambja
Kolmapäev, 24.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivNädalavahetusel toimub järjekordne jäärajavõistlus Kambja Jää 2006

Nädalavahetusel toimub järjekordne jäärajavõistlus Kambja Jää 2006

Võistlushoos: Meenutus eelmisest aastast.

  

Laupäeval, 4. märtsil toimuvad Kambja valla lahtised meistrivõistlused tänavasõidu autodele jäärajasõidus. Tegemist on juba neljanda võistlusega. Esimene “Kambja Jää” leidis aset 2003.a.

Osaleda saab viies klassis: esisillaveolised, tagasillaveolised, nelikveolised, naisteklass, vabaklass. Naiste- ja vabaklassis on võimalik osaleda esi- või tagaveolise autoga. Eraldi arvestus toimub noortele. Kiireim noorsõitja selgitatakse välja kõikide klasside põhjal va naiste- ja vabaklass.

Registreerimine võistlusele on juba alanud ning see kestab 3. märtsi kella 12-ni. Laupäeva hommik algab numbrite väljastamise ning rajaga tutvumisega, algusega kell 7.00. Kella 9.00-ks peab olema läbitud dokumentide kontroll ning numbergi olema autole kinnitatud. Kell 10.00 antakse esimesle autole start.

Võistlejad läbivad kolm katset, mis sisaldavad kolme ringi. Kiireim selgitatakse katsete koguaegade summa põhjal. Vabaklass alustab sõitmist orienteeruvualt kell 15.

Pärast võistluste lõppu toimub võistluspaigas autasutamine. Karikad saavad kiireim noor ja iga klassik esikolmik.

Täpsema info leiate aadressilt: rally.kambja.ee. Seal toimub ka registreerimine.

KV Online

Loetumad