3.9 C
Kambja
Teisipäev, 16.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivMuusikaõpetajateks Ivo Linna ja Anti Kammiste

Muusikaõpetajateks Ivo Linna ja Anti Kammiste

Poppmuusika ajalugu elavas esituses: Ivo Linna ja Anti Kammiste „muusikaõpetajatena“ Kambja koolipere ees. Foto: Peeter Ruuge

  

Poppmuusika ajalugu, mis on riikliku õppekava kohustuslikuks osaks, tutvustati Kambja kooli lastele sel õppeaastal eriti uhkelt ja heal tasemel – külalisõpetajateks olid meie laululegend Ivo Linna ja andekas klahvpillimängija Anti Kammiste. Kambja koolipere kogunes ühisesse muusikatundi 30. märtsil. „Muusikaõpetajad“ Ivo Linna ja Anti Kammiste valdasid õpetamiskunsti suurepäraselt: teoreetilist ainekäsitlust ilmestasid praktilised näited ehk õpetusivaga juttu saatsid nii vahetult esitatud muusikapalad kui arvuti abiga ekraanile saadetud kroonikakaadrid.

Muusikatunni lõpetas ühislaul. „Päikene paistab ja loodus lokkab – kätte on jõudnud suvi,“ laulis kogu Kambja koolipere koos Ivo Linnaga.

Pärast tundi tuli poppidel õpetajatel pikka aega autogramme kirjutada. Poppmuusikatunni toimumisega seotud kulud tasus Kambja vallavalitsus.

Toivo Ärtis

Loetumad