13.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivMaavanem Esta Tamm tutvus Kambja vallaga

Maavanem Esta Tamm tutvus Kambja vallaga

Maavanem Esta Tamm tutvus juuli algul Tartu maavalitsuse hallatava asutuse Kodijärve Hooldekodu tegevusega.

Külaskäigul osalesid Kambja vallavanem Ivar Tedrema ning maavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna asejuhataja Aime Koger ja maasekretär Tõnu Vesi.

Kodijärve Hooldekodu töötab endisaegsest suvemõisast ümberehitatud hoones. Hoone kohandamisega hooldekoduks on nähtud palju vaeva, kuid jätkuvalt valmistavad muret katused, väljaehitamise võimalust ootab ärklikorrus. Hooldekodu direktori Eleonora Ahse kinnitusel tagab hooldekodu hea töö personal, kes vaatamata tagasihoidlikule palgale teeb oma tööd suure pühendumusega. Kodijärvel on käivitatud ka toetatud elamise teenuse osutamine. Head suhted on hooldekodul Kambja vallaga.

Külaskäigul arutati ka võimalusi erihoolekande edasiseks arenguks. Arvestades Kodijärve rahuliku miljöö sobivust erivajadustega inimestele, aga samuti regionaalpoliitilist aspekti, on hooldekodu ja omavalitsuse hinnangul mõistlik, et erihoolekande teenuste osutamine jätkuks Kodijärvel ka edaspidi.

Kambja valla arendustegevustega tutvus maavanem Esta Tamm juba mõne aja eest – 9. mail.

Loetumad