7.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTartu FEM NET ootab ettevõtlike naisi

Tartu FEM NET ootab ettevõtlike naisi

Eesti Maaülikooli avatud ülikooli ruumides tegutseb alates kevadest FEM-NET Tartu teabekeskus. Teabekeskus on mõeldud eelkõige naistele, kes soovivad alustada oma ettevõtlust kui ka tegutsevatele naisettevõtjatele, kes soovivad saada ettevõtlusalast teavet.

Teabekeskus on ka omalaadne kohtumispaik, kus ettevõtlikud naised saavad omavahel suhelda. Tagasiside seni toimunud tegemisest on olnud väga hea. Läbivalt on kõlanud mõte, et ühiselt tegutsedes, teisi toetades on ka endal kergem oma ettevõtet edasi arendada ja hakkama saada.

Erinevate projektide käigus on analüüsitud barjääre ja probleeme, millega naisettevõtjad kokku puutuvad. Nendest võiks nimetada puudu jäämist julgusest ja enesekindlusest oma ettevõtte alustamisel, ebapiisavaid rahalisi ja ka ajalisi võimalusi teadmiste hankimisel, raskused töö- ja pereelu ühitamisel. Siinkohal saabki nõu ja abi FEM NET teabekeskusest, kuhu ootame ettevõtlike naisi, et üheskoos tegutseda ja probleemidele lahendusi leida.

Samuti koordineeritakse teabekeskuses võrgustikutööd, vahendatakse koostöökontakte nii Eesti-siseselt kui ka rahvusvahelisel tasandil, korraldatakse koolitusi, seminare ja infopäevi.

Kui soovid osaleda FEM NETi tegevuses ning olla ka ise edukas, siis külasta FEM NETi kodulehekülge www.fem.ee FEM NET Tartu teabekeskuse aadress on Kreutzwaldi 64, Tartu, tel. 731 3175 ja e-post riin.kikkas@emu.ee

Loetumad