5.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKevadised judouudised

Kevadised judouudised

Do – klubi 28. sünnipäevaturniiril (12. aprillil) osalesid edukalt Raivo Moorlat (II koht), Kärt Lang (III koht), Lille Välja (5. koht) ja Aaron Teesaar (5. koht).

Järgmisel päeval (13. aprillil) toimunud Vinni Maiasmoka tugevatasemelisel turniiril tuli osavõtuga leppida Miikal Palgil ja Raivo Moorlatil.

Tartu Zen-kevadturniiril (27.aprillil) saavutas III koha Lille Välja. Raivo Moorlat kaotas napilt kolmanda koha kohtumise ja pidi leppima 5. kohaga. Sellel turniiril osales ka Artur Ilmjärv, kes aprilli algul peetud Tartu linna lahtistel absoluutkaalu meistrivõistlustel saavutas D-vanuseklassis II koha.

Kambja jodoõpilastest sai õiguse osaleda Eesti C-klassi meistrivõistlustel vaid Miikal Palk. Edu teda sel korral ei saatnud, kuid sügisel on tal võimalik ennast tõestada juba B-klassi meistrivõistlustel.

Kui laps osaleb võistlustel, on ta alati ühe kohtumise võitnud – saavutanud võidu oma arguse üle. Tänan kõiki poisse-tüdrukuid ning nende tublisid ja toetavaid vanemaid, kes on ikka leidnud aega ja tahtmist judovõistlustel osalemiseks.

Sensei
Anne Välja

Toimetuselt: sensei – treener.

Loetumad