0.9 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTore peoõhtu neile, kel aastaid üle kolmekümne

Tore peoõhtu neile, kel aastaid üle kolmekümne

vanadaam kohvikulauasHaava kõrtsi kogunesid 23. veebruari õhtul aktiivsemad Kambja valla elanikud, kel aastaid üle kolmekümne, et taaselustada kohvik-klubi õhtute traditsioon.

Aukülaliseks oli kutsutud ametiühingu klubi kauaaegne juhataja Leida Urm. Tänu pere toetusele oli ta ka kohale tulnud. Teda peeti meeles lilledega.

Idee algatajateks ja organiseerijateks olid Nadja Vään, Tiina Rannik ja Vilja Lehiste.

Esimesel korral paluti inimesed peole kutsetega, et näha, palju üldse huvi tuntakse ja kuidas kohale tullakse. Tore, et kohal olid kambjalased nii alevikust kui ka Pangodi ja Kuuste kandist. Külalisi oli ka Udernast – neil on saanud juba traditsiooniks korraldada kord kuus tantsuõhtuid.

Kokkusaamise organiseerijail oli põhjust tunda rõõmu, sest osavõtjail olid kaasas isegi oma “piknikukorvikesed”. Kui peo algul olid laudadel vaid korraldajate poolt hangitud suupisted, siis peagi võis märgata võlusõna „Lauake, kata end!“ mõju – toiduvalik muutus eestlastele omaselt rikkalikuks. Tänusõnad ka Margus Paidele ja baaridaamile, kes pakkusid suupistete juurde erinevaid jooke.

Õhtut sisustas oma meeldiva muusika ja lauluga Toomas Anni. Nii mõnigi paar sai üle hulga aja jalga keerutada nõnda mõnusas ja hubases seltskonnas.

Minul oli peorõõm mitmekordne. Tore, et kutsuti. Sain Leidaga meenutada ühiselt organiseeritud üritusi. Võisin näha paljusid kambjalasi ja sain nendega juttu vesta. Ma ei juhtu ju iga päev endiste kaastöötajatega kokku, et nendega lihtsalt juttu ajada.

Kõlama jäi arvamus, et toimunud kokkusaamine ei tohiks jääda viimaseks kohvik-klubi õhtuks. Koos tahetakse hakata käima vähemalt kord kahe kuu jooksul ja pidu peaks toimuma alati elava muusika saatel.

Tänusõnad kutsujaile ja organiseerijaile – kõigile, kes selle ürituse kordaminemisele kaasa aitasid. Tänu ka kõigile meile, kes me kohal olime ja ilusast õhtust osa saime.

Austusega,

Elle Ott

Loetumad