-0.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja rannavollel võidutsesid vennad Kannid

Kambja rannavollel võidutsesid vennad Kannid

rannavõrpallurid mänguhoosTänavusel Kambja rannavolle võistlusel osales 16 paari: mehi 10, naisi 3 ja segapaare 3.

Naised ja segapaarid mängisid 15 punktini (2 punkti vahet) ja kahe geimivõiduni. Mehed mängisid 11 punktini (äkksurm) ja kahe geimivõiduni. Kohamängudel mängisid mehed 15 punktini.

Sipe mänguplatsil läksid 22. juulil kõigepealt võistlustulle naispaarid. Võitmatuks jäi paar Seiler-Kuusk, kes oli tugevam oma mõlemast vastasest. Teise koha said Jukk-Uibopuu ning kolmandaks jäid Paumets-Keskküla.

Segapaarides asi nii selge ei olnud. Allikivi-Nurme pidid esimeses mängus napi kaotuse 0:2 (geimid 14:16; 12:15) vastu võtma paarilt Soosaar-Seiler.

Seiler liikus siis veel kuldse duubli suunas – eesmärgiks saavutada võit nii naiste kui segapaaride hulgas. Siis aga kaotasid Soosaar-Seiler kindlalt (O:2) paarile Keskküla-Toompere. Nemad aga omakorda pidid väga tasavägises ja põnevas mängus alla jääma paarile Allikivi-Nurme (tulemus 1:2). Seega tuli surnud ringiga võit duole Keskküla-Toompere, teiseks jäid Soosaar-Seiler ning kolmanda koha saavutasid Allikivi-Nurme.

Meeste alagrupimängud peeti kahel väljakul. A-alagrupp mängis Sipel ning B-alagrupp samaaegselt Pangodi järve ääres Pikksaare platsil.

A-alagrupis kaotas vendade Kann’ide paar ainult ühe geimi ning võis täiseduga minna poolfinaali mängima B-alagrupi teise koha paari Ani-Kuus vastu. Samas seisus oli B-grupis paar Pruuli-Mooses, kes võitis oma vastased kuivalt ning läks poolfinaalis kokku otepäälaste esipaariga Teder-Anton.

Pikksaares 23. juulil toimunud kohamängudel läksid alagruppide viiendad omavahel kokku, et selgitada 9.-10. koha saajad Velleramm-Saarva suutsid oma paremuse kolmandas geimis maksma panna ning võitsid paari Joosep-Kalk geimidega 14:15; 15:12; 9:6.

7.-8. koha selgitasid omavahel Peterson-Reinart ja noorim osalejate paar Murumets-Talvet. Ka siin läks vaja kolme geimi, et tugevam selgitada. Seekord jäi peale vanus ja kogemus!

5.-6. koha mängu võitsid kuivalt Hausenberg-Leib, „tehes pähe“ paarile Teder-Prants.

Poolfinaalides enam eriti nalja ei visatud ja kõikidel paaridel oli siht silme ees – sooviti jõuda vähemalt finaali.

Pruuli-Mooses pidid endast kõik andma, et üle mängida Teder-Anton – seda suudeti saavutada kolmegeimilises mängus (geimid 9:15; 15:11; 6:9).

Teises poolfinaalis hakkasid Ani-Kuus kõvasti vastu paarile Kann-Kann. Tundus, et võit kuulubki B-alagrupi teisele paarile, aga nooremate mängijate närv ei pidanud vist vastu ning kaotus tuli napimast napim: geimid 7:15; 15:14 ja 9:7.

Pronksimängul Ani-Kuus siiski Teder-Antonile erilist võimalust ei jätnud ning võitsid selle 2:0.

Finaalis sai näha väga tulist pallimist ning pealtvaatajate rõõmuks läks mäng kolmegeimiliseks. Vennad Kannid Maaritsast suutsid lõpuks võidu koju viia geimidega 15:13; 13:15; 9:6. Teiseks tulid seega Pruuli-Mooses.

Peakorraldajana tahan tänada kõiki osavõtjaid ja toetajaid – Kambja vallavalitsust; Pangodi kalarestorani, kes pani välja peaauhinna – 500 krooni väärtuses söögikorra; Kambja tanklat, Silja Sporti, Pop-Sporti, Plaineswater’it, Nõo Liha-vürsti, kauplust A ja G. Samuti tahan tänada ilmataati, kes hoolimata kurjast ennustusest meile mõlemal päeval ideaalse suveõhtu andis.

Järgmise korrani!

Gert Prants,
Kambja valla spordijuht

Loetumad