5.9 C
Kambja
Teisipäev, 16.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivIrma Drenkhan paluti emadepühal Vanemuise lavale

Irma Drenkhan paluti emadepühal Vanemuise lavale

mees istuvatele emadele kitarri mängimasOn heameel tõdeda, et Kambjast läkitati sel korral maakondlikule emadepühale tunnustuse väärilisena Irma Drenkhan – naine, ema, töökaaslane, sõber ning paljudele lihtsalt üks hea inimene.

mees istuvatele emadele kitarri mängimasOn heameel tõdeda, et Kambjast läkitati sel korral maakondlikule emadepühale tunnustuse väärilisena Irma Drenkhan – naine, ema, töökaaslane, sõber ning paljudele lihtsalt üks hea inimene.

Juba neljandat aastat korraldas Tartu maanaiste liit koostöös Tartu maavalitsuse ja Tartumaa omavalitsuste liiduga Vanemuise teatri väikeses majas emadepäevale pühendatud piduliku kontserdi.

Tänavune kontsert oli 8. mail. Enne üritust kuulutati välja Tartumaa aasta ema konkurss, millele esitati 7 nominenti.

Hea ema jõuab palju

Kambja valla poolt esitati aasta ema nominendiks Irma Drenkhan, kes on kogu elu elanud Kambjas. Tema peres on kaks last – poeg Jorma on täisealine ja töötab, tütar Marja-Liisa omandab koolitarkust Ülenurme gümnaasiumi 10. klassis. Seitme aasta eest kolis pere oma koju Lalli külla Virkoja tallu. Kuna pereisa töötab Soomes nagu paljud Eesti mehed, siis on pereema Irma õlul koduse majapidamisega seotud mured ja tegemised. Maakodu on kena ja hubane.

Nagu me kõik teame, on Irma igapäevaseks tööks olla hea ja tunnustatud perearsti õde Kambja tervisekeskuses. 2009. aasta sügisel valiti Irma Kambja vallavolikogu esimeheks. Töö nõuab täpsust, asjalikust ja seaduste head tundmist.

Irma leiab aega osaleda kohalikus näiteringis Püünelind.

Irma Drenkhan on väga positiivse ellusuhtumisega, alati naerusuine, abivalmis ja koostööaldis.

Tänud sulle, Irma, et sa emadepäevaüritusel osalesid.

Palju õnne ja päikest Sinu päevadesse!

Tänud ka meie valla kultuuritöötajale Pille Tammelaanele, kes võttis vaevaks ja vormistas kandidaadi ülesseadmiseks esildise.

Tartumaa aasta ema konkursil pälvis tunnustuse Tähtvere vallas elav Tiiu Sults, kel on 11 last ja 8. lapselast. Vabariigi taasiseseisvumisajast töötab Tiiu Sults Tartu Agro sigalas talitajana.

Austusega

Elle Ott,
Tartu maanaiste liidu juhatuse liige,
Tartumaa aasta ema valimise projektijuht

 

Aasta ema Kambja vallas

Kambja aasta emaks valiti sel korral Eve Tollimägi, keda tunnustati pärast emadepäeva jumalateenistust.

Loetumad