0.9 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivViru turg ootab kauplejaid

Viru turg ootab kauplejaid

Rakveres on alates 10. juulist 2010 teisipäevast pühapäevani avatud Viru turg, kus kaubeldakse peamiselt Eestis toodetud toiduainete ja käsitööga.

Viru turu kaubamärgi alla on koondunud kodumaised väike- ja keskmise suurusega tootjad eesmärgiga edendada kohalike põllumajandussaaduste ning -toodete müüki. Kontakt ja info: telefonil 525 2699, e-post: tootjad@gmail.com.

Territoorium võimaldab igapäevaselt kaubelda kõigega: toidukaubad, juurviljad, puuviljad, värske kala, liha ja muud talutooted; tööstuskaubad (soovitavalt Eesti tootjate toodang). Lisaks rahvakultuuritooted, raamatud, vanakraam ning isegi riided. Kindlasti on oodatud taimede ja viljapuude istikud, miks mitte ka noorloomad, kanatibud, samuti seemnevili ja -kartul.

Turul kauplemist opereerib Viru Tootjate Ühistu, mille liikmetele hinnasoodustus 10%. Viru Tootjate Ühistu liikmeks on võimalik saada põllumajandus- ja väiketootjal, kes on huvitatud ühistegevusest sirguvate turustusvõimaluste avanemisest.

Loetumad