13.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivMaarahvani jõuab euro postkontorite vahendusel

Maarahvani jõuab euro postkontorite vahendusel

Eesti Posti logoKambja postkontor kuulub nende Eesti Posti 179 kontori hulka, kus 2011. aasta jaanuarikuu kahe esimese nädala jooksul saavad kliendid kroone eurodeks vahetada.

Perioodil 1.–15. jaanuar on Kambja postkontor iga päev avatud.

Rahavahetusteenuse osutamise kellaajad võivad erineda postkontori tavapärastest lahtiolekuaegadest. Missugustel kellaaegadel vahetus toimuma hakkab, sellest anname teada Kambja postkontori infostendil.

Ühe kliendi kohta vahetame päevas kuni 1000 eurot. Rahavahetuse ajal viibib postkontoris ka turvamees.

Postipangast on abi rahaasjade korraldamisel

Ettevalmistusi sujuvamaks eurole üleminekuks soovitame teha juba praegu – pakume postipangas SEB klientidele head võimalust kasutada sularaha sissemaksmise teenust. Kuni 9999 krooni suuruse summa sissemaksmine eraisiku arvelduskontole on ilma teenustasuta.

1. jaanuaril 2011 muutuvad kontol olevad kroonid automaatselt fikseeritud kursi 15,6466 alusel eurodeks.

Need, kes veel SEB panga kliendid ei ole, saavad meie postipangas konto avada ning arveldamiseks vajaliku deebetkaardi tellida.

Pangakaardi saab klient kätte postkontorist ning see võtab aega orienteeruvalt 2 nädalat.

Uutele klientidele pakub pank SEB Start paketi näol esimesel aastal võimalust pangaga tutvuda – paketi kuutasu on 10 krooni ning deebetkaardi hoolduse ja internetipangas tehtud ülekannete eest täiendavaid teenustasusid ühe aasta jooksul ei lisandu. 60-aastased ja vanemad kliendid saavad deebetkaarti kasutada ja internetipangas ülekandeid sooritada ilma teenustasuta.

Postipank on hea võimalus eurole üleminekuga seotud tehingud kodu lähedal korda ajada!

Eesti Post

Toimetuselt: Postkontori ülem Helga Mägi kinnitas, et seni veel mitteametlikel andmeil algab Kambjas rahavahetus juba 1. jaanuari varahommikul. Täpsem info telefonil 741 6444.

Loetumad