Milliseid jälgi on jätnud Kristjan Parveotsa teod?

1561

Kristjan ParveotsVallaleht uuris, mida teab ja teatab Interneti populaarne otsingumootor Google, kui tippida otsisõnaks Kambja valla uue politseikonstaabli Kristjan Parveotsa nimi.

Kristjan ParveotsVallaleht uuris, mida teab ja teatab Interneti populaarne otsingumootor Google, kui tippida otsisõnaks Kambja valla uue politseikonstaabli Kristjan Parveotsa nimi.

Lõuna Prefektuur tunnustab parimaid töötajaid

2. märts 2010.

Täna Tartu politseimajas toimuval pidulikul aktusel annab Lõuna prefekt Tarmo Kohv üle teeneteplaadid eelmise aasta parimatele politseinikele ja teenistujatele.

Lõuna prefektuuri parimaks teenistujaks valiti Monika Palla (Tartumaa). Parim korrakaitsepolitseinik on Kristjan Parveots (Tartumaa) ning parim kriminaalpolitseinik Jaanus Kann (Võrumaa).

Parimaid valiti ka maakonniti. Tartumaa parim kriminaalpolitseinik on Toivo Vinogradov. Tartumaa parim korrakaitsepolitseinik on Kristjan Parveots.

tartupostimees.ee

Rotary klubi autasustab Politsei- ja Piirivalveameti teenistujaid ja kahte teenistuskoera

13. mai 2010

Täna, 13. mail premeerib Tallinna Rotary klubi juba kümnendat korda Politsei- ja Piirivalveameti tublisid töötajaid ning kahte teenistuskoera. Tallinna Rotary klubi annab preemiad välja koostöös Schmallenberg-Winterberg-Lennetali Rotary klubiga Saksamaalt.

Politsei- ja Piirivalveameti peadirektor Raivo Küüdi sõnul on Rotary-liikumisel ja politseil palju loomulikke kokkupuutepunkte, kuna mõlemad tegelevad ja panustavad tegelikult sarnastesse valdkondadesse, milleks on koostöö, sotsiaalne turvalisus ja inimeste heaolu.

Käesoleva aasta Rotary Tallinna klubi presidendi Rein Liivoja sõnutsi annab nende klubi preemiaid välja, et väärtustada ja tunnustada Eesti politsei tööd kuritegevuse vastases võitluses.

Parimaks korrakaitsepolitseinikuks valiti sel aastal Politsei- ja Piirivalveameti Lõuna Prefektuuri Tartumaa konstaablijaoskonna vanemkonstaabel Kristjan Parveots. Kristjan Parveots töötab politseinikuna aastast 2003. Selle ajaga on ta kujunenud hinnatud isikuks nii kohalike omavalitsuste kui ka piirkonna elanike seas.

valgamaa.ee

Verevalamine politseis

Aasta 2007

Vägilase mõõtu vanemkonstaabel Kristjan Parveots on sirakil maas. Tema vasakust käest voolab verd. “Kohe minestan ära,” ohkab mees valjusti.

Ei minesta ta midagi, sest Kristjanil hoiab pidevalt silma peal Tartu Ülikooli kliinikumi verekeskuse õde Ene Uibo. Kõik on kõige paremas korras, Lõuna politseiprefektuuri saalis käib doonoripäev.

Kristjan on verekeskuse arvepidamise järgi eeskujulik abiline, kes käib doonoriks nii tihti kui võimalik. Tublile ja tervele meesterahvale tähendab see kuut korda aastas. Pea paarkümmend vereloovutust tuleb Kristjanil varsti juba täis küll, aga tal on hoopis pikemaajaline plaan. “Ma tahan presidendi juures ära käia,” naerab Kristjan. “Olen välja arvutanud, et peaksin selle sündmuse ajal olema umbes 45aastane.”

Tõepoolest, e r i t i tublidel doonoritel on lootust saada teenetemärk. Kristjan arvab, et vähemalt sadakond korda peaks ta selleks küll verd loovutama. Aega on. 45. sünnipäeva verstapostini jääb Mäksa konstaablipiirkonna mundrimehel 19 aastat.

“Hoia kätt õigesti,” noomib õde Ene, heites pilgu oma hoolealusele.

Kristjan sätib end paremasse asendisse.

naistemaailm.ee

Tagasi kooli

Sügis 2009

2. tunni ajal tuli meile tundi uus õpetaja. Selleks oli valla konstaabel Kristjan Parveots. Olime väga üllatunud, kuid siis taipasime, et ta tuli meile midagi õpetama. Algul näitas ta meile alkomeetrit. Me saime sinna puhuda. Õnneks olid kõik kained. Ta andis meile ka helkurid ja rääkis, miks need on vajalikud. Võisime proovida ka käeraudu. Katsusime neid lahti muukida, kuid see ei õnnestunud. Saime need alles võtmega lahti. Veel lubas ta meil vaadata oma raadiosaatjat. See oli väga põnev! Ta rääkis ka sellest, kuidas saada politseinikuks.

Meile meeldis see tund väga. Ootame veel samasugust tundi.

melliste.ee

Entusiastlikul konstaablil hingetõmbeaega ei ole

November 2006

/—/ Kristjan Parveots on sedavõrd heas vormis mees – pikkus 192 sentimeetrit, kaal 132 kilo –, et kui ta juba kohal on, taltub kõige sõjakamgi seltskond võluväel.

/—/ Konstaabli töömaal vaat et servi polegi. See algab liiklushuligaanide püüdmisega ning lõpeb kriminaalsete sündmuspaikade ülevaatamise ja kadunud inimeste otsimisega.

Kristjan Parveots räägib, kuidas temale meeldib näiteks maanteedel ringi sõites liikluses sobilike hoiatuste tegemise kõrval ka sõbralikke soovitusi ja tasuta helkureid jagada.

„Me ei saa olla ainult karistajad,” ütleb ta tõe, mida tavaliikleja ammu on oodanud.

tartupostimees.ee

Kodanik Mürts vürtsitas politseiniku päeva

Märts 2010

/—/ Lõunapausil Mäksa vallamajas rüüpab Parveots piimaga kohvi. Räägib, et alkohol on maal suure osa pahategude algus ja püsiklientidele mõeldes tundub enda elu suisa hea, kuigi tuleb kasinalt läbi ajada, sest pärast masukärpeid ei tule kuus kätte kümmet tuhandetki. Abikaasa palk päästab pere eelarve. Kõrghariduse diplom ärijuhtimise alal on Parveotsal igaks juhuks tagataskus.

/—/ Ja ongi õhtu. Riia tänava politseimajas ajab Parveots dressi selga, teeb natuke sooja ja siis poseerib 150 kilo rinnalt surudes. Lisaks jõutõstmisele on tema teine lemmikspordiala sulgpall.

tartupostimees.ee

 

Veebipõhist uurimist viis läbi

Toivo Ärtis

 

Piirkonnapolitseinik vanemkonstaabel Kristjan Parveots

Politseikomissar Raivo Kiuru pensionile siirdumise tõttu teenindab Kambja valda alates 2010. aasta septembrist vanemkonstaabel Kristjan Parveots.

Kontakt:

mobiiltelefon 5330 7106;
e-post: kristjan.parveots@politsei.ee.

Vastuvõtt:

Kambja vallamajas

esmaspäeval ja kolmapäeval

kella 9-10, tel 741 6247.

 

PPA Lõunaprefektuuris

Tartus, Riia 132

neljapäeviti kella 9-10, tel 730 8737.

Kino maale
EelmineÜks ääretult tore, lõbus ja õpetlik koolipäev
JärgmineMaarahvani jõuab euro postkontorite vahendusel