Kallis Kambja valla elanik!

423

Vallavanem lasteiahoonet avamasVaata möödunud aastale tagasi, võta sellest kaasa kõik hea ja südantsoojendav, võta igat ebaõnnestumist kui vajalikku õppetundi.

Vallavanem lasteiahoonet avamasVaata möödunud aastale tagasi, võta sellest kaasa kõik hea ja südantsoojendav, võta igat ebaõnnestumist kui vajalikku õppetundi.

Usun, et 2010. aastat võib lugeda vallale tegusaks ning kordaläinuks. Kindel panus sellesse on Kambja aleviku kaugküttetrasside vahetusel, Kuuste koolihoonele lasteaiaosa juurdeehitusel, vee- ja kanalisatsiooni rekonstrueerimisel Kamjas ja Vana-Kuustes, hajaasustuse veeprogrammist rahastatud objektidel, Kammeri uuel koolikompleksil, Aarike hooldekeskuse pideval remondil jne.

Minu tänusõnad kuuluvad Sulle – Kambja valla elanikule.

Sa elad siin, järelikult Sulle meeldib siin. Sa oled Kambja valla valinud oma koduks. Ehk on siin Su juured?

Esiisade talupojamõistus ja loogika on olnud see, mis eesti rahvast on alal hoidnud ja aidanud viletsad ajad üle elada. Kui ka meis on seda tarkust olemas, siis suudame me hakkama saada.

Igatahes oled Sa siin pere loonud, kodu rajanud ja ennast sisse seadnud. Su lapsed käivad siin lasteaias või õpivad siinses koolis – seega Sulle meeldib siin.

Sina oled see, kelle abiga on vald saanud nii heaks, kui ta praegu on. Sina annad oma maksudega igakuiselt kindla panuse valla rahakotti – see on vajalik elu korraldamiseks ja arendamiseks.

Soovin, et Sul jätkuks sellel muutlikul ajal jõudu muredega toime tulla, tarkust õnnelik olla ja oskust unistusi teoks teha.

 

Esiisade talupojamõistus ja loogika on see, mis eesti rahvast on alal hoidnud ja aidanud viletsad ajad üle elada. Kui ka meis on seda tarkust olemas, siis suudame me hakkama saada.

Peamine on säilitada optimismi.

Naerata, sest Sina oled see, kes annab näo oma vallale!

Kordaminekuid ning kõike kõige paremat uuel aastal!

 

Sinu vallavanem

Ivar Tedrema

 


Kino maale
EelmineAasta on möödunud linnulennul
JärgmineKoduvald nr 9 (149)