-1.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja kooli juubelilend: kümme võrratut lõpetajat

Kambja kooli juubelilend: kümme võrratut lõpetajat

Klassipilt.Kambja põhikooli 325. lennu lõpetajaid on tavatult vähe – ainult kümme õpilast. Igaüks neist on eraldi võttes tore ja koos on nad lihtsalt võrratud.

Klassipilt.Kambja põhikooli 325. lennu lõpetajaid on tavatult vähe – ainult kümme õpilast. Igaüks neist on eraldi võttes tore ja koos on nad lihtsalt võrratud.

See on üks väiksemaid lende Kambja kooli ajaloos. Hoolimata sellest on neil õnnestunud jätta endast kustumatu jälg kooli ajalukku.

Just Katrin Jaani, Anette Teesaar ja Reelika Tsirp olid need neiud, kelle ettevõtlikkuse tulemusena loodi Kambja kooli õpilasesindus. Agarate asjaajajatena alustasid nad juba kaks aastat tagasi jõuludiskode korraldamist. Kõik see pole seganud neil hästi õppimist.

Eraldi mainimist väärib neiu Diandra Must, kes läbis seitsmenda ja kaheksanda klassi kursuse ühe aastaga ning lõpetab Kambja kooli kiitusega. Diandra lauluhäält oleme imetlenud nii mitmelgi kontserdil.

Suur abi on klassijuhatajal olnud Algar Urmi rahulikust ning asjalikust toetusest.

Terve klass on naernud Janno Koore naljade üle ning nautinud tema meeldivat seltskonda ning abivalmidust.

Klassi säravaimaks kujuks on kindlasti Mario Siilbek, kelle rahutu loomus ning vankumatu õiglustunne talle mitmelgi korral ka pahandusi on kaela toonud.

Oma temperamendiga on klassile värvi lisanud Enelin Zoo, kes (nagu Algargi) on algusest peale olnud realistliku ning kuidagi täiskasvanuliku ellusuhtumisega.

Vaikne ja malbe Lii Parv on alati edukalt tegelenud jõulukaartide heategevusliku müügiga ja ka tema kena lauluhäält oleme sageli kontsertidel kuulanud.

Eleri Uus on sirge seljaga ja kange iseloomuga tüdruk, kelle hinded oleksid võinud ilmselt kõik viied olla, kui ta vaid ise seda vähegi oleks tahtnud.

Klass on olnud väga ühtne ning seetõttu on erinevate ürituste korraldamine olnud lihtne. Olgu selleks siis libapäev või koolilaskepäev või mistahes muu üritus. On olnud küll erimeelsusi, kuid need on lahenenud rahulikult ning tulemus on alati olnud rahuldustpakkuv.

Kõiki oma õpilasi olen ma saanud usaldada. (See on esimene kord, kus ma nii saan öelda.)

325. lennu klassijuhatajad on olnud 1.- 3. klassini Valve Keskpalu, 5.-6. klassini Gerli Edela ja 4.klassis ning 7.-9. klassini allakirjutanu.

Soovin oma õpilastele edaspidiseks edu ja pealehakkamist ning uusi võite haridus- ja eluteel.

Klassijuhataja Pille Lüdimois

Loetumad