8.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivÖökoss tõi kokku rohkem kui sada aktiivset noort

Öökoss tõi kokku rohkem kui sada aktiivset noort

Korvpallimäng.Reedel, 14. detsembril toimus Kambja spordihoones MTÜ Öökull Kambja Noortekeskuse ja Anne Noortekeskuse koostöö tulemusena Öökoss 2012, mille eesmärk oli kaasata erineva taustaga noori üle terve Tartumaa.

Anne Noortekeskus ja MTÜ Öökull püüdsid elu sisse puhuda noorteüritusele Öökoss, mis kogus aastate eest Tartu noorte seas suurt populaarsust, kuid millalgi siiski hääbus. Öökoss sai alguse 2005. aastal, kui seda esmakordselt korraldas MTÜ Öökull. Aastaid tagasi noorte seas populaarsust kogunud üritus on traditsioon, mida soovisime taastada ja tahame edaspidi hoida.

Võistlema oli tulnud 13 võistkonda nii Tartumaalt kui ka kaugemalt. Esindatud olid võistlejad Kambjast, Tartust, Ülenurmelt, Nõost, Leielt, Räpinast, Rõngust jne. Kõige noorem võistleja oli 12-aastane ja kõige vanem 28-aastane. Kokku osales üritusel üle 100 noore. Üritus õnnestus suurepäraselt ning loodame ka tulevikus noortelt nii suurt aktiivsust.

Üritust toetasid Kambja vald, Kambja Spordihoone, Tartumaa Noortefond, One kondoomid ja Batiste Dry Shampoo, Politsei- ja piirivalveamet, Tartu Noored, XDDancers, Mooste Paintball, Cinamon, McDonald`s, Noorteraadio, Lille Maja, Tähe Noorteklubi, Sound Group.

Suur tänu toetajatele ja kogu meeskonnale, kes sellesse ettevõtmisesse suure südamega panustasid!

Julianna Agakerimova

 

Loetumad