0.9 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivPRIA võtab tööle Leader toetuste büroo juhataja

PRIA võtab tööle Leader toetuste büroo juhataja

PRIA on Eesti Vabariigi Maaeluministeeriumi valitsemisalas olev valitsusasutus. PRIA ülesandeks on riiklike toetuste ning Euroopa Liidu põllumajanduse ja maaelu arengu toetuste, Euroopa Kalandusfondi toetuste ja turukorralduslike toetuste andmise korraldamine, seadusega ettenähtud põllumajandusega seotud riiklike registrite ja muude andmekogude pidamine, nende andmete töötlemine ning analüüsimine. Meie missiooniks on toetada Eesti maaelu arengut. Kogu meie tegevus on suunatud elukvaliteedi parandamisele maal. Meie töö kaugema tulemusena näeme, et elamine maal on võimalusterohke ning pakub kindlustunnet.

LEADER TOETUSTE BÜROO JUHATAJA

Leader on Eesti maaelu arengukava meede, mille eesmärk on edendada kohalikku algatust. Programmi aluseks on kohalik lähenemine, mis võimaldab paremini ära kasutada maapiirkonna sisemisi arenguvõimalusi. See omakorda aitab tõsta eriti maapiirkonna elukvaliteeti ning mitmekesistada majandustegevust. Lisaks on kohalikul algatusel oluline roll inimeste sidumisel uute ideedega, innovatsiooni ja ettevõtlikkuse julgustamisel ning kohalike teenuste arendamisel.

LEADER toetuste büroo juhataja ülesandeks on juhtida, planeerida ja koordineerida kaheteistkümne liikmega meeskonna tööd. Lisaks LEADER toetusskeemide väljatöötamisel osalemine. Igapäevatöö lahutamatuks osaks on nii siseste kui väliste koostööpartneritega väga hea koostöö ja partnerlussuhete tagamine ja selle pidev parendamine. Arvestama peab, et töö käigus tuleb ette ühe- ja kahepäevaseid lähetusi nii Eesti piires kui ka väljaspool ning avalik esinemine on osa tööst.

Otsime oma toredasse ja töökasse meeskonda aktiivset ja asjalikku inimest, kes oleks valmis meiega koos töötama ja arenema ühiste eesmärkide saavutamise nimel. Oled sobiv kandidaat, kui kliendikesksus, koostöö, tõhusus ja professionaalsus on Sinu põhihoiakud igapäevatöös. Sind iseloomustab hea enesekehtestamise oskus, lai silmaring ja proaktiivsus.

Pakume võimalust ennast proovile panna ja panustada Eesti maaelu arengusse ning kohaliku algatuse edendamisse. Lisaks huvitavat ja pingelist tööd, tänapäevast töökeskkonda- ja vahendeid, eneseteostusvõimalust ning toredaid töökaaslasi. Palk peale edukat katseaega alates 1815-st eurost.

Oled oodatud kandideerima kui sul on:

  • kõrgharidus
  • vähemalt 2-aastane edukas inimeste juhtimise kogemus
  • hea pinge- ja stressitaluvus
  • meeskonnatöö- ja suhtlemisoskus Lisaväärtuseks on:
  • varasem kokkupuude LEADER –iga
  • kogemus projektide koostamise ja analüüsi valdkonnas
  • seadusloomes osalemise kogemus
  • hea huumorimeel ja lai silmaring

Kandideerimisavaldust, CVd ja mõtteid teemal „Mina ja mu väärtused – eduka karjääri alustalad“ (1 A4) ootame aadressil konkurss@pria.ee hiljemalt 16.01.2017.

Tööle asumise aeg: veebruar 2017 Töö asukoht: Tähe 4, Tartu 51010 Tööaeg: Täistööaeg

Kontaktisik: Liisi Ots (personaliosakond)

Lisainfo telefonil: 737 1343

Asutuse koduleht:  http://www.pria.ee

Loetumad