Rakvere teater tuleb taas

778
Etendus „Astuge edasi!“ Foto: Rakvere teater

Aasta algul Kambja kultuurikeskuses etendunud Rakvere teatri etendus „Astuge edasi!“ osutus ülimenukaks – saal oli pilgeni rahvast täis. See asjaolu motiveerib Rakvere teatrit vallarahvale külla tulema ka järgmise etendusega.

Reedel, 5. mai õhtul kell 19 etendub Kambja kultuurimaja lavalaudadel järjekordne komöödia – Donald Churchilli „Maalermeister“, milles ei puudu selgi korral ei armastus ega remont.

Kus tegijaid, seal nägijaid, öeldakse. Nii on ka selles loos – ühes kohvikus nähakse üht naist ja üht meest toredasti aega veetmas. Ainult et see naine pole selle mehe naine ja nägijate seas on lahkeid inimesi, kes mehe abikaasale nähtust teada annavad. Ja siis läheb andmiseks – petetud naine tahab oma mehe armukese abikaasale petmisest rääkida, armuke ei taha, et tema abikaasa petmisest teada saaks. Õnneks on käepärast harrastusnäitlejast maalermeister, kes teab, et kõike saab varjata, kui vaid õiget tooni kasutada. Ja tema paletil on mangokollase ja trafalgari sinise kõrval ka Shakespeare’i tegelased ja majaperemehe peentriibuline ülikond.

Briti komöödia lavastaja on Gerda Kordemets, kunstnik Eugen Tamberg. Tõlketöö tegi Ann Must.

Osades astuvad üles Tarvo Sõmer, Ülle Lichtfeldt ja Liisa Aibel.

Nalja näeb 14 euro eest. Õpilastele, üliõpilastele, pensionäridele ja õpetajatele ning Kaduviku Kaardi omanikele kehtib 12 eurone sooduspilet.

Kino maale
EelmineRakvere teater tuleb taas
JärgmineArendusselts võtab vastu projektitaotlusi