Tervisejooksusari alustab teist hooaega

698
TERVISEJOOKS: Tervisejooksjad sarja eelmisel hooajal. Foto: Heigo Mägi

Teist hooaega alustab tervisespordisari Trives Kambja tervisejooksud. Neljaetapilise sarja esimese jooksu start Kambja terviseradadel antakse teisipäeval, 30. mail kell 18.00.

5 km tervisejooksu etapid leiavad aset 30. mail, 27. juunil, 25. juulil, 29. augustil.

Võistlus- ja võimsusjooks

Uuendusena toimub sarja raames 27. juunil ja 29. augustil ka 10 km võistlusjooks ning 30. mail ja 25. juulil võimsusjooks Premium7 PowerRun, kus joostakse Kopsumäe jalamilt tippu. 10 km jooksul on kaks arvestusklassi – kuni 30- ja üle 30-aastased.

Start on võistluspäeval avatud kell 18 kuni 20 ning finiš suletakse kell 21. Võistlusjooksu start antakse samuti kell 18, pärast mida avatakse rada 5 km tervisejooksjatele.

Auhinnad

Kõikides jooksudes osalejate vahel loositakse auhindu. Võistlusjooksul on lisaks auhinnalised esimesed kolm kohta.

Sarja korraldajad soovivad üritusega propageerida tervislikke eluviise, motiveerida inimesi tegelema tervisejooksuga ning tutvustada osalejatele Kambja terviseradasid.

Tervisejooksjate registreerimine toimub kohapeal, võistlusjooksjad saavad registreeruda e-kirjaga aadressil info@kambjasport.ee või võistluskeskuses ajavahemikul 45 kuni 10 minutit enne võistluse algust.

Täiendav teave ja võistlusjuhend on leitavad ürituse kodulehelt aadressil http://www.kambjasport.ee.

Üritust toetavad kohalik puidutööstusettevõte AS Trives, tanklakett Premium7, Artist Siseraadiod OÜ, Kambja vald, OÜ RaviKäsi ning Vatex Takso.

Korraldaja MTÜ ATP Meelelahutus on üldsusele varasemalt teada peamiselt autospordi ürituse Kambja Jää kaudu, mida on korraldatud kaheksal korral. Tervisejooksusarja peakorraldajaks on kehakultuurlane, kehalise kasvatuse õpetaja, treener ja Kambja spordihoone juhataja Rauno Kiuru.

Kambja terviserajad on kasutust leidnud ka Pangodi – Kambja suusamatka teekonna osana ja Kambja suusasõitudel, kepikõnni- ja jooksuvõistlustel ning rattarallidel.

Trives Kambja Tervisejooksud

  • 5 km tervisejooksud Kambja terviseradadel 30. mail, 27. juunil, 25. juulil, 29. augustil.
  • 10 km võistlusjooksud 27. juunil ja 29. augustil.
  • Premium 7 PowerRun võimsusjooks 30. mail ja 25. juulil
  • Maastik: metsarada
  • Start avatud kell 18.00 – 20.00
  • Finiš avatud kuni 21.00
  • Registreerimine: kohapeal, (võistlusjooks ka e-post)
  • Osavõtt: tasuta

 

Kino maale
EelmineTervisejooksusari alustab teist hooaega
Järgmine1997-2017