Tasuta õigusabi

714

Eesti Õigusbüroo OÜ jagab tasuta õigusabi. Projekti finantseerib Eesti Vabariigi Justiitsministeerium.

Tasuta õigusabi võivad saada kõik Eesti elanikud, kelle sissetulek on väiksem kui 1,5-kordne Eesti keskmine ehk kelle brutopalk jääb alla 1773 euro kuus (statistikaameti andmed 2016. IV kvartali kohta).

Õigusabi osutatakse eraisikutele, peaaegu kõikides juriidilistes küsimustes ja kõikides vormides: konsultatsiooni telefoni teel, kontoris, veebis, e-kirja teel; dokumentide koostamine (lepingud, nõudekirjad, kirjadele vastamine).

Esindatakse kliente kohtuvälises menetluses (vaidluses, kirjavahetuses või läbirääkimistest teise poolega) ja ka kohtus. Samuti suheldes ametiasutustega (politsei, linna- ja vallavalitsus, sotsiaalkindlustusamet, tööinspektsioon jne).

Täiesti tasuta on kaks esimest tundi õigusnõustamist. Järgmised 3 tundi saab õigusabi hinnaga 20 eur/h ning vajadusel lisaks 10 tundi hinnaga 40 eur/h.

Kuidas saada tasuta õigusabi?

Registreeri ennast Eesti Õigusbüroo kliendiks interneti teel http://www.juristaitab.ee või helista tel +372 688 0400.

Tasuta õigusabiteenust saab ainult klient, kes on Eesti Õigusbürooga kliendilepingu sõlminud. Lepingutasu on 5 eur.

Kes nõustab?

Eesti Õigusbüroo meeskonda kuuluvad kümned kogenud ja kvalifitseeritud õigusnõustajad. Klientidega korraldatakse kohtumisi 15-s Eesti Õigusbüroo kontoris: Haapsalus, Jõgeval, Jõhvis, Kuressaares, Kärdlas, Narvas, Paides, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Tallinnas, Tartus, Valgas, Viljandis ja Võrus.

Kõige parema tulemuse oma küsimuse lahendamiseks saab siis, kui juristi poole pöörduda võimalikult varakult.

Kino maale
EelmineKaotatud spordikott
JärgmineGalerii: Trives Kambja tervisejooks 27.06.2017