Politsei otsib Kambja vallas kadunud 44-aastast Arnoldit

1991

TÄIENDATUD!

Kadunuks kuulutatud Arnold leiti tapetult

Politsei palub kaasabi selgitamaks eile Kambja vallas metsa läinud ning sestpeale kadunuks jäänud 44-aastase Arnoldi asukohta.

Täna ennelõunal teatati politseile, et eile õhtul Kambja vallas metsa läinud Arnold ei ole seni koju tagasi tulnud. Niisamuti anti politseile teada, et mehe mobiiltelefon on väljalülitatud ning lähedastel pole õnnestunud seetõttu mehega kontakti saada. Mehe otsingutega alustanud politsei leidis esmalt Kambja valla metsaäärest mehe sõiduvahendi, ent Arnoldit selle läheduses ei olnud.

Tänase päeva vältel on politsei piirkonda ja sealseid metsi kontrollinud ühes teenistuskoera ja kohalike jahimeestega. Seni ei ole õnnestunud aga kadunud Arnoldit veel leida. Praeguseks on politsei veendunud, et haiglas ega teadaolevate sõprade-tuttavate juures teda ei ole. Töö lisainfo kogumisel ja mehe asukoha tuvastamisel jätkub.

Lähetaste sõnul võib Arnold seljas kanda kollakat jopet ja jalas laigulisi pükse. Mehe isikukirjeldus on edastatud kõigile politseipatrullidele, kes teda lisaks maastikuotsingule ka maakonnas otsivad.

Kui keegi on Arnoldit näinud, palub politsei sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kino maale
EelmineKorraldatud jäätmeveo teenuse osutamist jätkab AS Ragn-Sells
JärgmineKadunuks kuulutatud Arnold leiti tapetult