Aarike Hooldekeskusel on tegus juubeliaasta

687

Aarike Hooldekeskuses tähistatakse tänavu 70 tegevusaasta juubelit ja aprillist oktoobrini toimub mitmeid üritusi.

Hooldekeskuse esindajad on LC Tartu Tamme presidendi Jan Aasa ning lõviklubi liikmete Toivo Kangro ja Andres Kärbiga mitmel korral nõu pidanud ees ootavate sündmuste korraldamisega seotud küsimustes. Esimesena jõuab kätte „Teeme ära!“ talgupäeval 5. mail. Talgupäeval tähistame hooldekeskuse 70. aastapäeva töises meeleolus koos LC Tartu Tamme liikmete ja Tartu Kristliku Noortekodu kasvandikega. Jätkame peahoone haljastusala korrastamisega. Üheskoos istutame sinna hooldekeskuse juubeli auks seitse püramiidjat tamme ja paigaldame pingi, mis on kingitus sõpradelt lionsitelt Eesti Vabariigi 100 aasta juubeliks. Talgud plaanime lõpetada ühise grillimise ja kringlisöömisega. Kõiki talgutel osalejaid kiidame tänukirjaga.

LC Tartu Tamme ja LC Lüneburgi liikmete vahel käivad läbirääkimised hooldekeskuse toetamise osas tööstusliku nõudepesumasina ostmiseks kööki. Samuti on kevadlinnud siristanud, et ka sakslased soovivad paigaldada pingi meie pikaajalise meeldiva sõpruse ja koostöö märgiks.

23. aprillil toimus hooldekeskuses hommikupalvus, mille viis läbi Kambja koguduse kirikuõpetaja Andres Mõttus, kes on ühtlasi valitud Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku konsistooriumi kantsleriks.

Täname Kambja valla sotsiaaltöötajaid, kes meie tööga ning klientide elu- ja olmetingimustega tutvumas käisid!

Hiljuti toimunu meenutuseks avaldame paar fotot ansambli Helisev Horoskoop esinemisest ja esmaabikoolitusest.

Ootame endiselt oma töökasse kollektiivi hooldustöötaja ametikohale tööle inimesi, kes tunnevad soovi aidata neid, kes seda vajavad.

Tänutundega ja meeldivat koostööd soovides

ELLE OTT,
SA Aarike Hooldekeskuse juhataja

Kino maale
EelmineKaks aastakümmet meeleolukaid külapidusid Vana-Kuustes
JärgmineKümnes Tartumaa tantsupäev