Kambja laulu- ja mänguselts rajab esinemisplatsi

1084

Kambja laulu- ja mänguselts tegi taotluse Eesti külaliikumisele Kodukant toetuse saamiseks Kambja vallamaja* parki esinemisplatsi ehitamiseks “Kogukondade EV100 taotlusvooru” raames, mis ka rahuldati. Platsi ehitusega on ka algust tehtud.

Kambjat tuntakse ajalooliselt koorilaulu hällina, kuid senini pole olemas laululava ega esinemisplatsi. Aastaid on toimunud vallas väliüritused ja kogukonna peod lageda taeva all ja heinamaal, isegi mitte murul. Selts tahab EV100-le pühendatud jaanikul pakkuda esinejatele ürituse väärilist esinemisplatsi, kus tunneksid end hästi nii tantsijad kui ka teised esinejad. Projektiraames rajatakse 100 m2 esinemisplats, perspektiivis ehitada sinna juurde laululava. Asukohaks on Kambja vallamaja park, kus korraldatakse väliüritusi – jaanipäev, laadad, laulupäevad, memme-taadi peod, tuletõrjeüritused ning spordiüritused.

 


*vallamaja on hoone, kus asuvad valla juhtorganid, ametiasutus ja/või selle osakonnad või kus osutatakse ametiasutuse poolt avalikke teenuseid. Vrdl riigimaja – asuvad üle Eesti. Kambja vallas on Ülenurme vallamaja (Pargi 2, Ülenurme) ja Kambja vallamaja (Kesk 2, Kambja). Haldusreformijad on välja pakkunud ka ebaõnnestunud nimetuse teenuskeskus.

Kino maale
EelmineTuleoht looduses jätkuvalt kasvab
JärgmineMillele tähelepanu pöörata laenu andmisel ning kuidas see hiljem tagasi saada?