Viimane rännak ,,Muinasjutumaal“

1022
Kooliminejatele sooviti vahvat kooliteed. Foto: Marina Ventšikova

Kevad on lasteaias nii rõõmus kui ka kurb aastaaeg. Rõõmu valmistab kõik, mis kevadega seonduv; veidi kurbust toob aga see, et lasteaias on taas pereheitmise aeg ning kooliminejad lahkuvad.

Sellel kevadel 24. mail saatsime Tõrvandi Rüblikust kooliteele 49. lennu – neli Ritsikate rühma last. Kooliteed hakkavad sügisest käima Lisete, Christella, Isabel Marie ja Laur. Meie koos veedetud päevad ja koos käidud teed on sellega läbi saanud. Lasteaeda jäävad teist ilusad hetked, päevad ja mälestused. Veel viimast korda astusite sisse ,,Muinasjutumaale“, et jätta hüvasti muinasjututegelaste ja oma mängukaaslastega, sest teid ootab ees uus algus. Etendus oli nii ilus, aga samas ka kurb, sest meil oli teist lahkuda väga raske.

See on ilus aeg, kui lapsed on nii suured, et lähevad kooli. Viivi Luik on öelnud, et elu on pidev valik. Lastevanemate valik oli oma kallid silmaterad Rübliku lasteaeda tuua ja loodame siiralt, et te pole selles valikus pettunud. Suured tänud kõikidele vanematele usalduse ja koostöö eest!

Armsad lasteaialõpetajad, keerasite lehe oma elu raamatus sissejuhatusest edasi. Tänasest hakkate kirjutama sisu. Milline ta olema saab, sõltub teist endist. Lasteaia värav on teile alati lahti, sest armsate külaliste üle on meil ainult hea meel. Soovime teile vahvat kooliteed ja tuult tiibadesse. Teid jäävad lasteaias meenutama õpetajad Marina, Ruth ja Roosi.

RUTH SAAR,
Tõrvandi lasteaia Rüblik Ritsikate rühma õpetaja

Kino maale
EelmineAastapäev meie tillukeses hoovis
JärgmineLaululinnu pesast lendavad kooli…