Kuuste esimestele suvemängudele andsid näo ekstreemsed võistlusalad

797

Kuuste suvemängud toimusid Vana-Kuuste mõisa pargis juulikuu esimesel laupäeval.

Esmakordselt korraldatud suvemängude algatajateks ja läbiviijateks olid MTÜ Kuuste Meesseltsi ja MTÜ Kuuste Spordiklubi Hekumen esindajad. 7. juulil teoks saanud üritus oli mõeldud eelkõige noorematele huvilistele ja peredele.

Kuuste suvemängudel ei võisteldud tavapärastel spordialadel, vaid kavas olid pigem ekstreemsemad jõukatsumised. Meeleoluka päeva jooksul viidi läbi rongiralli „Rail Baltic”, suusatamise MK-etapp „Vana-Kuuste ukerdajad”, halukoti hoidmise jõuproov „Kõva käsi” ja noolemänguvõistlus (ehk darts) „Terav silm”. Päevakavasse mahtusid ka pimevõrkpall „Võrkpall on võrratu”, libejalgpall „Lainetav põrand”, looduses mängitud trips-traps-trull ja veel mitmed teised võistlused. Lisaks oli organiseeritud hulgaliselt mänge kõige väiksematele. Kuna võistlusalad ei olnud tavalised ja tuntud, siis jagus nalja nii osalejatele kui ka pealtvaatajatele.

Suvemängudele tulnud lastele joonistati näomaalinguid ning jagati suhkruvatist maiust. Eriti hästi maitsesid kõigile Marjamaa talu toodud mitu kasti maasikaid ja ka mahlajoogid.

Suvemängude lõpetamisel autasustati tublimaid ka medalitega. Toitlustamise eest hoolitses üritusel firma Kuuste Grupp (www.tellipidu.ee). Päeva lõppedes vaadati veel ühiselt suurelt ekraanilt jalgpalli maailmameistrivõistluste veerandfinaale.

Korraldajate rõõmuks avaldasid suvemängudel osalejad ja kaasaelajad lootust, et sellised mängud ei jää viimaseks ning toimuvad kindlasti ka järgmistel aastatel.

Suvemängude korraldajatena toome tänutundes leheveergudele ka kõik meie ettevõtmise toetajad: Kuuste Auto, Motosepp, Hekumen, Toruvana, Santrust, Sakkose, Marjamaa talu ja Tartumaa Spordiliit. Kadi Kink, Margus Mäe ja Rauno Mahlapuu olid aga need hakkajad inimesed, kelle tubli ja tegusa abita oleks suvemängudepäev meile väga raskeks kujunenud.

Suur tänu kõigile osalejatele ja abilistele!

KULDAR LEPIK,
MTÜ Kuuste Meesselts
MTÜ Kuuste Spordiklubi Hekumen

Kino maale
EelmineRanitsatoetus on kooliminejatele abiks
JärgmineKambja vald aitab noortel tööd leida ja õpinguid jätkata