Ülenurme segakoor ootab kaashuvilisi!

992

Sügiseti hakkab kõikvõimalike kanalite kaudu ilmuma erinevaid kutseid: tulge laulma, tulge tantsima, tulge käsitöötama, võimlema, jooksma jne, jne. Õnneks on meie inimesed tragid ja tegusad ning meil jätkub erinevaid huvisid, pealehakkamist ja energiat.

Ka Ülenurme segakoor ootab oma ridadesse uusi lauljaid, nii mehi kui naisi. Koor on veel esimeses nooruses ning muusikalist ja seltskondlikku avastamisrõõmu jagub, ent seitsmesse tegutsemisaastasse jääb juba üksjagu värvikaid tegemisi. Meie huvid laotuvad ja jaotuvad seinast seina – akadeemilisele ja traditsioonilisele musitseerimisele lisaks oleme mõnuga osa võtnud võrokeelsest Uma Pidost, aga õhinaga osalenud ka mässumeelsetel punklaulupidudel. Oleme nautinud suisel ajal Eestimaa saarte ilu ja omapära – eelmisel suvel käisime näiteks meeldejääval Abruka-reisil. Ühised ettevõtmised liidavad lauluseltskonda veelgi ja kes meiega ligemalt tutvunud, nende hinnang meile on olnud rõõmustavalt üksmeelne: „Kokkuhoidev ja lahe kamp!“

Sel hooajal jätkame tõsimeelset tegelemist laulupeorepertuaariga, sest tahame väga pääseda üldlaulupeole. Meie dirigent Elo Vimm on põhjalik ja kannatlik, et kõik häälerühmad oma partiid ikka selgeks saaksid – noodilugemisoskus pole meist paljudel just kõige tugevam külg ning sedavõrd enam tuleb kooriproovides usin olla. Nõudliku kava omandamiseks korraldame kindlasti ka laululaagreid, nõnda et liitujadki saavad laulud kindlasti selgeks.

Käime koos korra nädalas neljapäevaõhtuti kell 19.00 Ülenurme Käsitööseltsi ruumis, mis asub Ülenurmes Pargi 7a, katlamaja ja sauna vahelises ruumis. Kellele sobiks kuuluda mõnusasse seltskonda ja tahaks koos meiega vägeva laulupeoelamuse poole pürgida – ootame teid rõõmuga! Infot saab telefonil 5305 4092 – dirigent Elo, või maire.henno@yle.edu.ee, tel 5562 8457 – koorivanem Maire.

Kooriproovid on alanud, neljapäevaõhtuti kella seitsmeks on koorirahvas Ülenurme oodatud!

MAIRE HENNO,
Ülenurme segakoori koorivanem

Kino maale
EelmineValla traktorid meisterdasid lastele mõnusad mäed
JärgmineReola kultuurimaja muusikastuudio tegemistest