Õnnemaa tegemistest Aida Peosaalis

767

Huvihariduse kättesaadavuse parandamiseks valla äärealadel korraldas MTÜ Õnnemaa kolm pühapäeva Aida Peosaalis. Oktoobris, novembris ja detsembris korraldatud sündmus sidus endas eelkõige käeliste oskuste arendamiseks erinevaid temaatilisi töötubasid nii poistele kui tüdrukutele – oktoobris said valmis hiirelõksust auto, kahe-nädalased hennamaalingud ning pulgakoogid.

Novembris saadi osa Eesti rahvakalendri tähtpäevast – kadripäevast, mis on eestlastel vana ja rikkaliku kombestikuga tähtpäev, mis tagas karjaõnne. Koos küllatulnud kadriperega tehti ühistegevusi, mängiti pilli, tantsiti, lauldi, mõistati mõistatusi, kadrid said teada noorte arvutamisoskustest, meisterdati punaste pärlitega helkureid. Üheskoos lasti hea maitsta Uhti kõrtsis küpsetatud leival ja võietel ning kohapeal valmistatud muffinitel.

Detsembris toimunud Õnnemaa Jõulukambris ülistasime jõuluaega, lastel oli võimalus ise valmis õmmelda erivärvides jõulukotid õmblusmasinatel, savist voolida jõululaternad, taignast valmistada kotlette, osaleda tantsutöötoas, õues külastada jõuluvana koda ning sõita ponidega. Meelolu tegi veelgi rõõmsamaks laulustuudio Õnnemaa laste esinemine.

Lisaks noortele said ka lapsevanemad erinevatest tegevustest osa!

Täname koostööpartnereid, kogukonnapraktikante, vabatahtlikke, kokkamisklubi noori, laululapsi ja lapsevanemaid!

Olime kõik koos suure perena jõuluootuses!

Head uut aastat! Uute kohtumisteni!

Kersti Leis ja Kaisa Vahtla
MTÜ-st Õnnemaa

Kino maale
EelmineEraisikud saavad tulumaksuvabalt vee ja kanalisatsiooniga liitumiseks toetust küsida
JärgmineKambja valla noortevolikogu read täienevad