Kambja mudilased suusakoolis

637
Kambja lasteaia Mesimumm Rõõmulindude rühma lapsed koos liikumisõpetaja Monica Roosvega Limpa suusakoolis

Kambja lasteaias on saanud toredaks tavaks, et koolieelikud läbivad lasteaia viimasel aastal Tartus Tähtvere spordipargis suusatamise algkoolituse – Limpa suusakooli. Selle õppeaasta jaanuaris ja veebruaris olid suusatajateks Rõõmulindude rühma lapsed. Nii nagu eelneval kolmel aastal, jäid lapsed ja õpetajad (loodan, et ka vanemad) suusakooliga väga rahule.

Õppeprogrammi eesmärk on õpetada lastele kogenud ja suurepäraste treenerite käe all suusatamise algtõdesid. Algõpe koosneb kolmest tunnist, mille läbinu saab „pronksmedali“ (kleepsu näol), tunnistuse Limpa suusakoolilt ja väikese üllatuse. Rõõmulindude lapsed tegid koos õpetajatega suusakoolile kingituseks toreda meisterdustöö suusatajatest, mis nüüdsest ehib Limpa suusamajakese seina.

Kiidan väga Rõõmulindude lapsi, kes olid uskumatult kiired ja entusiastlikud õppijad! Omalt poolt tunnustasid lapsi kiidusõnadega ka treenerid.

Usun, et parimaks kinnituseks suusakoolist saadud positiivsest kogemusest on see, kui nii mõnigi laps, kes oli enne suusakoolitust veidi kartlik või tundis end ebakindlalt, poetas suusatamist harjutades lause: „Peaks endale kah suusad ostma…!“

MONICA ROOSVE,
Kambja lasteaia Mesimumm liikumisõpetaja

Kino maale
EelmineMeie Birgit Paidre oli taas oma rühmaga edukas
JärgmineOmavalitsuste talimängude korvpalliturniir lõppes meie võiduga