Omavalitsuste talimängude korvpalliturniir lõppes meie võiduga

1013

Kadrinas ja Rakveres toimunud Eestimaa omavalitsuste talimängude korvpalliturniiril osales edukalt Kambja valla korvpallimeeskond, mis komplekteeritud suures osas Ülenurmes korvpalliharidust saanud noormeestest. Veebruarikuus Väike-Maarjas toimunud kvalifikatsiooniturniiril saadi vajalikud võidud ja kindlustati koht märtsi esimesel nädalavahetusel Rakveres toimunud finaalturniirile.

Alagrupiturniiril alistati kindlalt Järvamaa meeskond 38:24. Võit saadi ka Tartu valla võistkonna üle tulemusega 29:19 ning vastast ei olnud meile ka Hiiu valla meestest, kes jäid alla tulemusega 40:20. Ees ootas poolfinaal Põlva valla meeskonnaga, mis traditsiooniliselt komplekteeritud endistest ja praegustest tugevatest tippmängijatest. Ettearvatult kujunes mäng väga tasavägiseks, kuid lõpuminuteil olid meie poisid veidi kindlamad ja tasuks tuli magus võit tulemusega 37:35.

Ees ootas mäng kohalikega ehk tabeli teiselt poolelt esikohamängu jõudnud Rakvere meeskonnaga. Finaalmäng kujunes ühepoolseks, sest kohe algusest peale pani Kambja valla meeskond oma paremuse maksma. Ladusalt kombineeriti rünnakuid, ridamisi tabati kaugviskeid ja kaitses tehti vastaste elu kibedaks. Lõpuvile kõlades olid tablool numbrid 59:36 Kambja meeskonna kasuks. Hea mängu tasuks oli ilus võit ja esikohakarikas.

Meeskond mängis koosseisus Ott Toomsalu, Kaupo Altsaar, Sten Kuber, Jaagup Russak, Joosep Russak, Jakob Tammisto, Ott Sellis, Kermo Norman, Ken Karja, Lennar Laasik, Egert Kevvai, Gert Kaldmäe; treenerid Esko Tõnisson ja Paavo Russak.

PAAVO RUSSAK,
Ülenurme korvpallitreener

Kino maale
EelmineKambja mudilased suusakoolis
JärgmineEesti Vabariik 101