Vaba aja veetmise võimalused Õnnemaal

1266

Alates jaanuarist tutvustame igas lehes Ülenurme ning Tõrvandi pere- ja noortekeskustes toimuvaid huvitegevusi ja nende juhendajaid, et saada paremini aimu, mis on huvitegevuste sisu ja kes tegutsejaid juhendavad. Noori õpetavad oma eriala professionaalid, pakume noortele võimalust huvitegevustes osaleda oma kodukohas.

KERSTI LEIS,
MTÜ Õnnemaa
e-post kersti@onnemaa.ee
tel 5331 5342
www.onnemaa.ee

TÄNAVATANTSUKOOL JJ STREET

Tõrvandi pere- ja noortekeskuses tegutseb juba neljandat hooaega Eesti suurim tänavatantsukool JJ-Street, mille treenerid Lenel Karu ja Annely Kõrvel õpetavad noortele tantsustiile locking ja hip-hop.

Hip-hop tantsustiil on populaarseim tänavatantsustiil Eestis, millega Annely Kõrvel on tegelenud juba 6 aastat. Annely on spordiga kokku puutunud juba väiksest saati ning teda saab iseloomustada särava ja ambitsioonika tantsijana. Annely on esinenud nii Eesti kui välismaa lavadel, pääsedes poolfinaali mitmetel rahvusvahelistel tantsuvõistlustel. Lisaks Tõrvandi grupile juhendab Annely Kõrvel treeninguid ka Nõos ja Tartus ning valdab omanäolist popping-tantsustiili.

Lenel Karu on JJ-Street Tantsukoolis tegutsenud 12 aastat ning õpetab Tõrvandis Eesti üht haruldasemat tänavatantsustiili locking. Lenel on sihikindel ja energiast pakatav tantsija, kes juhib lisaks Tõrvandile ka JJ-Street Elva ja Räpina filiaale ning juhendab Tartus eri vanusegruppide treeninguid. Lenel on koolitanud ennast nii Eestis kui välismaal, osalenud maailmakuulsatel tantsuvõistlustel Juste Debout ja Pay the Cost ja pääsenud nii esikolmikusse kui ka TOP8 hulka nii Eesti kui ka rahvusvahelistel tänavatantsuvõistlustel.

Mõlemad treenerid pääsesid möödunud hooajal koos JJ-Street eliit-rühmaga maailmakuulsa World of Dance poolfinaali ning on mõlemad võtnud koolitusi nii Madonna, Missy Ellioti, Will Smithi jt artistide koreograafidelt. Lisaks tantsule tegelevad treenerid projektide eestvedamisega, kuuluvad Camp of Hip-Hop laagrite meeskonda ning võtavad koos noortega pidevalt ette vahvaid sündmusi.

Nende treeningutele on oodatud igas vanuses noored, nii poisid kui tüdrukud, et õppida originaalseid ja huvitavaid tantsustiile, sealhulgas soovi korral osaleda nii soolo-, duo- kui ka grupivõistlustel ning saada osa põnevatest sündmustest koos noortega üle kogu Eesti. Treenerite eesmärk on täita unistusi ning innustada noori ennast väljendama tantsu ja muusika kaudu.

Locikng toimub teisipäeviti kell 18.00 ja neljapäeviti kell 20.00 Tõrvandis

Lenel Karu,
e-post lenel@jjstreet.ee
tel 5395 2249

 

 

 

 

 

 

Hip – Hop toimub teisipäeviti ja neljapäeviti kell 19.00 Tõrvandis

Annely Kõrvel,
e-post annely@jjstreet.ee
tel 56906642

Kino maale
EelmineÜlenurme muusikakoolis
JärgmineTartumaa tänas ja tunnustas