33. Ülenurme võimlemispidu

782
Ülenurme võimlemispeol esinejad ja nende juhendajad. Foto: Jekaterina Sell.

24. mail toimus Ülenurme gümnaasiumi spordihoones meie iga-aastane võimlemispidu, kus esinesid kõik meie armsad võimlejad. Võimlemisrõõmu nautisid kõik Ülenurme kooli juures treenivad rühmad, Tõrvandi lasteaia võimlemisrühm, Sillaotsa kooli ja Roiu lasteaia rühmad ning külalised linnast. Taaskord oli meid kokku väga palju ning on tore näha kuidas iga aastaga meie üritus järjest suuremaks kasvab.

“Pidu oli suurepärane ja jättis kogu Ülenurme võimlemiskoolist väga hea mulje” – kommenteeris pidu külaliste Rütmika Elite Team-i treener Maarja Jaanovitš. “Tartu linnas tegutseb kolm võimlemisklubi ja mind siiralt üllatas, et nii palju tüdrukuid tegeleb võimlemisega siin Ülenurmes. Vanemad võivad oma laste üle uhkust tunda – esitletud esinemis- ja võistluskavad õnnestusid igati. Jäin päris mitut pisikest võimlemispiigat tema tõsise suhtumise ja hea soorituse pärast pikemalt vaatama!”

Võimlemisklubi Rütmika noorteklassi rühma Siidisabade treener Liisel Perlin kommenteeris järgmiselt: “Esinemine VK Rütmika Ülenurme kevadpeol oli tüdrukutele hea võimalus suurepärase hooaja lõpuks esineda võistluskavaga ja nautida esinemist pingevabalt. Siia on alati tore tulla, Ülenurme võimlemispeo publik on väga eriline – publiku hulgas kohtab vanu võimlejaid ja vilistlasi, kes on ammu oma võimlemissussid varna riputanud, aga käivad endiselt huviga vaatamas, kuidas uued noored võimlemismaastikul toimetavad. Ja põhjusega, need peod annavad suurepärase ülevaate pisikestes võimlejatest meistriklassini, ilu ja- rühmvõimlemisest kuni harrastustantsijateni – igaühele midagi.

33. järjestikune võimlemispidu on kindel märk selle kohta, et Ülenurmes on võimlemine ülimalt populaarne, ma ütleksin et vähemalt sama populaarne kui Tartu linnas ja ega rohkem siin lähiümbruses selliseid harrastavaid masse ei leia ka. Siin tegutsevad tugevad eestvedajad, kes kannavad hoolt ka jätkusuutlikkuse eest, et järgneks veel sama palju ja rohkemgi tulevasi pidusid.”

Aitäh kallid võimlejad, head treenerid ja armas publik! Minu poolt ka maani kummardus kõigile, kes meid nõu ja jõuga aidanud on! Kohtumiseni kõigiga juba taas sügisel.

MARGOT VÕSOKOV,
võimlemisklubi Rütmika Ülenurme treener

Kino maale
EelmineBensiin 98 müügil Kambjas ja Lemmatsis
JärgmineKambja jooksusari alustab hooaega