Autoralli korraldajad paluvad tähelepanelikku suhtumist

877
Rally Estonia 2018

Hea Kambja valla elanik!

12-14.juulil toimub Lõuna-Eesti teedel taas autoralli Shell Helix Rally Estonia. Ka sel aasta läbivad ralli kiiruskatsed Kambja valda.

Seoses sellega palume teil pöörata tähelepanu katsete sulgemise kaartidele, et saaksite ralli ajal oma teekonda paremini planeerida. Otse ralliraja ääres elavad inimesed on juba otsepostitusena teavituse oma postkastidesse saanud.

Teede sulgemine:

13. juulil, laupäeval

Kiiruskatse SS1/3 Maaritsa

Katse sulgemisaeg kell 07.15 – 15.30

Shell Helix Rally Estonia 2019 sõidetakse 12.-14. juulil Tartu linna, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja valla teedel ning see on FIA European Rally Trophy ning Eesti ja Läti meistrivõistluste etapp ja WRC ametlik promotsiooniralli.

Ralli ava- ja lõputseremoonia toimub Tartus Raekoja platsil. Publikukatsed sõidetakse laupäeval Elvas ja pühapäeval Tartus. Kolme päeva jooksul saab Tartu kesklinnas kogu perega aega veeta AutoEXPO-l, kus lisaks autodele ja tehnikamessile on ka laste- ja naisteala ning pakutakse mitmekülgset meelelahutust. Otepää ja Tehvandi spordikeskus on taas ralli tehniliseks keskuseks, kus asub nii hooldusala kui ralli juhtimiskeskus. Rohkem teavet Shell Helix Rally Estonia kohta leiate aadressil www.rallyestonia.ee.

Meeldivaid rallielamusi soovides

Shell Helix Rally Estonia korraldajad

 

Kino maale
EelmineMarutaud on surmav, kuid 100% ennetatav
JärgmineJäätmekäitlus on oluline ja väga vajalik