Lennukaid pühadesoove kogu valla rahvale!

1309

Aasta viimane volikogu istung oli tavapärasest pidulikum ja see toimus traditsioonilisest erinevas kohas – Eesti Lennuakadeemia saalis. Pärast töist vallaprobleemidele pühendatud aega andis lennuakadeemia rektor ja meie vallavolikogu liige Illari Lään kolleegidele volikogust ja volikogu koosoleku külalistele oma haldusalast põneva ülevaate ning viis huvilised lõpuks koolihoonesse ringkäigule. Teemakohaseid vestlusi jätkus kauemaks – on ju meie vald vabariigis täiesti ainulaadne selle poolest, et siin asub kõrgem haridusasutus ja lennundus on tavakodanikule sõna otseses mõttes kauge, kõrge ja põnev teema.

Koosolekul viibinud vallavolikogu liikmed kogunesid ümber kuuse ühispildile iselaadset istungiõhtut jäädvustama ning üksiti selle peatatud hetke toel vallarahvale häid pühadesoove edastama.

Vasakult esireas Irma Drenkhan, Margot Võsokov, Triin Nõmmistu, Illari Lään, Toomas Keldoja, vallavolikogu sekretär Reet Kiuru. Tagaridades Marek Palusoo, Peep Puis, Avo Alliksaar, Anti Kalvet, Rauno Kiuru, Heiki Sarapuu, Meelis Michelson, Rait Rohumägi, Urmas Sarja, Virgo Kurist, vallavanem Aivar Aleksejev, Toomas Arumägi, Ülo Karpov, Ivar Tedrema.

Häid pühi kõigile, säravat aastavahetust ning uute kohtumisteni juba uuel aastal!

Kino maale
EelmineAasta tegija 2019 on meie valla mees Veljo Lamp
JärgmineHea vallarahvas!