Kambja valla noortevolikogu tegemistest

1366

Kambja valla noortevolikogu (KVNV) 2019. aasta oli noortele kogemusterikas. Esimesel kohtumisel noortevolikoguga tutvuti koosseisuga, räägiti lähemalt noortevolikogu tegemistest ja jagati ideid, mida eesootaval aastal korda saata. Aasta oli sisseelamiseks ja noortevolikogu põhja ehitamiseks. Alustuseks tuli luua põhikiri, et tegevus oleks seaduslik.

Veebruaris alustaski KVNV aasta tegevuskava kokkupanekuga. Valiti endale logo ning loodi Facebooki ning Instagrami leht. Korraldati küsitlus Kambja valla koolinoorte hulgas seoses nende rahuloluga Kambja vallas. Kevade lõpus toimus ajurünnaku õhtu NV liikmete seas, mille käigus pandi paika teise poolaasta plaanid.

Sügise alguses võeti osa koristustalgutest ja hakati korraldama noortekonverentsi. KVNV võttis osa novembris toimunud noorsootöö nädalast, korraldades sportliku ürituse kõigile noortekeskuses käivatele noortele. Lõpuks leidis aset noortekonverents „Kuidas saan mina ühiskonda panustada”, mis toimus 2. detsembril Reola kultuurimajas. Üritusel osales umbes 50 Kambja vallas õppivat noort, kes said jagada oma mõtteid ja omandada uusi teadmisi täiesti tasuta. Aastale pani punkti ajurünnakuõhtu, kus tehti aasta kokkuvõte ja koostati 2020. aasta tegevuskava.

Uut aastat kavatsetakse alustada meeskonna ja brändi koolitusega. Aastal 2020 ootavad KVNV-d ees paljud koolitused ja arutelud ning koolide kohtumised. Kindlasti toimuvad kevadel koristustalgud. Sellel aastal hakatakse tegutsema noorte poolt välja toodud vallaprobleemidega. Samuti võib KVNV leida vallas toimuvatel üritustel ja istungitel. Kambja valla noortevolikogu tegemisi hakatakse kajastama valla lehes.

KAMBJA VALLA NOORTEVOLIKOGU

Kino maale
EelmineTantsud südamesse
JärgmineTaas „Coubertini Akadeemia”!