Vastuvõtt Kambja kooli

522
Kambja koolimaja. Foto: Heigo Mägi

Kuna Kambja kool on eriolukorra tõttu 1. maini suletud, siis oodatakse tulevase 1. klassi õpilaste vanemate taotlusi elektrooniliselt.

Taotlusi saab esitada aadressil kool@kambja.edu.ee. Taotluse vormi saab alla laadida kooli kodulehelt (https://www.kambja.edu.ee/vastuvott-kooli/), täita vajalikud andmed ja saata e-postiga eelnimetatud aadressile. Samal aadressil saab tutvuda ka kooli vastuvõtu tingimustega.

„Vastuvõtutingimustes on sätestatud, et dokumendid tuleb esitada 1. maiks, kuid eriolukorra tõttu oodatakse 1. maiks eelkõige vanema taotlust, muud nõutavad dokumendid ja foto võib esitada siis, kui tavaolukord on taastunud,“ ütles koolijuht Marika Karo.

Lisateavet saab kooli sekretärilt (Vaike Palla, tel 5560 3329, e-post vaike.palla@kambja.edu.ee)

Kino maale

Kommenteeri: