Üleskutse Tartumaa loomemajandusettevõtjatele!

896

22. augustil 2020 toimub kolmas Elva Elamusfestival ning oodata on varasemast palju rohkem. Senine Elva keskne festivali programm laieneb ning sel korral tutvustavad oma tooteid ja tegevusi kõik Tartumaa valdade loomemajandusega tegelevad ettevõtted. Iga vald kujundab oma esitluspiirkonna Verevi järve äärsel alal. 

Elva Elamusfestival on kogu päeva toimuv mess koos selle juurde kuuluva meluga, kus Tartumaa loomemajandusega tegelevad ettevõtted pakuvad elamusi, korraldavad töötube ning tutvustavad seeläbi oma tooteid ja teenuseid.

Elva elamusfestivalile osalemisele lisaks pakub korraldaja omalt poolt loomeettevõtjale võimalust reklaamida oma tooteid ja teenuseid Elva elamusfestivali veebilehel ning Tartus Autovabaduse puiesteel ja Elva elamusfestivali telgi programmis osalemist.

Tartu Ärinõuandla pakub omalt poolt 19. juunil 2020 MTÜ Loov Eesti loomemajanduse arenduskeskuse tasuta veebikoolitust „TEADLIK ETTEVALMISTUS ELAMUSFESTIVALIKS“ koolitaja Eva Leemet.

Koolitusel osaleja saab lisaks koolitusele piiratud ajaks ligipääsu PESA keskkonda, et soovi korral lisamaterjalina vaadata videoloenguid messiks valmistumise teemal.

Koolituse korraldamisega seotud kulud kaetakse Euroopa Regionaalarengu Fondist prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine“ meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine“ tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks“ – raames.

Koolitusele registreerimise link: https://forms.gle/EVTrEhMHUkur8Hjb8

Festivalile on oodatud osalema kõik loomemajandusega tegelevad ettevõtted. Eestis läbiviidud uuringutes on loomemajandus jaotatud järgmisteks (all)valdkondadeks:
Arhitektuur (arhitektuur, sisearhitektuur, maastikuarhitektuur projekteerimine) Audiovisuaalvaldkond (film ja video, ringhääling)
Disain (disainiteenused)
Etenduskunstid (teater, tants, festivalid)
Infotehnoloogia (meelelahutuse IT)
Kirjastamine (kirjastamine, trükindus)
Kultuuripärand (käsitöö, muuseumid, raamatukogud)
Kunst (kujutav kunst, tarbekunst)
Muusika (muusikaettevõtted- ja organisatsioonid)
Reklaam (reklaamindus, meediavahendus)

Oodatud on ka kõik teised elamusi pakkuvad tegijad (sh maitseelamuste pakkujad) ning ettevõtted, kes töötavad tihedalt koos teiste loomeettevõtetega (sh turismiteenuste pakkujad). Elva elamusfestival loob suurepärase võimaluse turunduseks ja loomeettevõtete laiemaks tutvustamiseks.

 


Samal teemal:

Elva Elamusfestival – tartumaine

Kino maale
EelmineTeeme jaanituled ohutuks – hakka lõkkevalvuriks!
JärgmineHakka vahetuspereks!