Tartumaa aasta küla konkurss

1232

Veidi vürtsi suveaega toob tegusate külade osalemine konkursil Tartumaa aasta küla 2020. aastal.

Kodukant Tartumaa koos koostööpartneritega kutsub Tartumaa tegusaid külasid osalema Tartumaa aasta küla konkursil. Konkursi eesmärk on avaldada küladele tunnustust tulemusliku tegutsemise eest ning teadvustada üldsusele maa- ja külaelu olulisust. Kandidaate saavad konkursile esitada kodanikeühendused, kohalikud omavalitsused ja üksikisikud. Nominantide hindamisel arvestatakse külakogukonna ühtsust ja arengut kolmel viimasel aastal, koostöövalmidust, avatust ja tuntust maakonnas ning kaugemal, küla välisilmet ja heakorda, atraktiivsust, elanike osalemist kultuuri- ja spordiüritustel, koostööd omavalitsusega, küla arengukava olemasolu. Konkursile saab esitada küla, külade piirkonna või aleviku.

Komisjon, kuhu kuuluvad MTÜ Kodukant Tartumaa, Tartumaa omavalitsuste liidu, Tartu ärinõuandla, Tartumaa arendusseltsi ja viimati valitud Tartumaa aasta küla esindaja, tutvub kandidaatküladega ankeetide alusel ja käib septembris külades ette teatatud ajal kohapeal. Nominente tutvustab Tartu Postimees. Konkursi võitja kuulutatakse välja Tartumaa kodanikeühenduste tänuüritusel novembris. Tartumaa aasta küla 2020 osaleb üle-eestilisel aasta küla konkursil 2021. aastal.

Ankeeti saab täita aadressil http://forms.gle/vx2nsVbPH2rWWxjm9.

Täidetud ankeet tuleb saata e-postiga aadressil kodukant@kodukanttartumaa.ee. Ankeetide esitamise tähtaeg on hiljemalt 14. august 2020.

KÜLLI PANN,
MTÜ Kodukant Tartumaa juhatuse esimees

Kino maale
EelmineTaimekaitsetöödel peavad ohutusnõudeid järgima kõik kasutajad
JärgmineMTÜ Õnnemaa suveteated