Algab Rally Estonia rallipasside müük

1781
Foto: Jaanus Ree / Rally Estonia

Esmakordselt Eestis toimuva FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapi Rally Estonia rallipasside müük algab teisipäeval, 4. augustil kell 10 Rally Estonia kodulehel.

Maailmameistrivõistluste etapp Rally Estonia sõidetakse 4. – 6. septembrini Tartu linna, Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja valla teedel-tänavatel.

Külastajate tervise ja turvalisuse tagamiseks tuleb käesoleval aastal toimuvale Rally Estonia’le müügile piiratud arv pealtvaatajate pileteid. Seoses piiratud hulga pileti müügiga on korraldajad otsustanud piirata ka ühe isiku kohta müüdavate piletite hulka ning ühel isikul on võimalik osta üks pilet. Et tagada eelviidatud tingimuse täitmine, on vajalik pileti sidumine konkreetse isikuga, mis toimub läbi isikustamise isikukoodiga.

Rallipassid jagunevad kokku 16. erinevaks paketiks, iga paketti müüakse 1000 tükki. Läbi selle saab korraldaja tagada selle, et iga 1000 liikmeline grupp liigub kogu ralli nädalavahetuse erineva programmi alusel omas aja- ja lokatsioonikanalis. Ralli toimumise piirkonnas ja ajal antud 1000 liikmelised grupid omavahel kokku ei puutu ning ei segune. Iga rallipassiga saab kokku jälgida viite erinevat kiiruskatset. 

Soovitatav on sõprade ja tuttavatega kokku leppida, milliseid katseid soovitakse näha ning kokku leppida millise paketi rallipass osta. Tasub ette mõelda ka alternatiivpakett, juhul kui soovitud pakett ja rallipass on juba välja müüdud. 

Rallipass maksab 65 eurot, lastele vanuses 7-12 eluaastat 15 eurot ning noorematele on pass tasuta.

Rallipasside müük ja kättetoimetamine on kontaktivaba – pärast veebis ostmist toimub augusti teises pooles rallipasside saatmine Omniva pakiautomaatidesse, rallipass jõuab omanikuni hiljemalt üks nädal enne ralli algust.

Rallipasside müük 04.08.2020 algab kell 10.00 www.rallyestonia.ee lehel. Üritusel kohapeal rallipasside ega kiiruskatse pääsmete müüki ei toimu. 

Korraldaja kutsub üles looma üheskoos ohutut ja turvalist rallit kõikidele ning palub mitte tulla üritusele haigena, liikuda ainult oma grupis, püsida oma grupis, desinfitseerida käsi ja kontaktesemeid, kanda maski ning mitte sotsialiseeruda.

 

Kino maale
EelmineSpordihoone Ülenurmes avab peagi uksed
JärgmineTule tööle assistendiks!