Maailmameistrivõistlused Kambja valla teedel

1508
Foto: Jaanus Ree

4.-6. septembril sõidetakse Lõuna-Eestis ajalooline FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp Rally Estonia. Ralli kiiruskatsed, mida on kokku 17, jõuavad ka Kambja valda. Nii saavad Kambja valla elanikud uhkusega öelda, et just nende koduteedel on ajaloolisel võistlusel kihutanud WRC sarja tippsõitjad eesotsas valitsevate maailmameistrite Ott Tänaku ja Martin Järveojaga (Hyundai i20 Coupe WRC) ning kuukordsete maailmameistrite Sebastien Ogieri ja Julien Ingrassiaga (Toyota Yaris WRC).

Tänavune Rally Estonia korraldatakse erakordsetes tingimustes. COVID-19 haigusest tingituna teevad korraldajad koostööd nii Eesti riigi erinevate ametitega, rahvusvahelise autoliidu FIAga ja WRC sarja promootoriga, et viia võimalikud riskid miinimumini. Publikul on soovituslik kanda maske, pealtvaatamisalades on desinfitseerimisvahendid ja publikul palutakse hoida sotsiaalset distantsi. Ühes pealtvaatamisalas on korraga kuni 1000 inimest.

Rallinädalal on Kambja vallas erinevaid teede sulgemisi ja Rally Estonia korraldajad paluvad kohalike elanike mõistvat suhtumist. Jooksvat infot saab ralli lähenedes selle kohta
www.rallyestonia.ee veebilehelt ja Kambja valla veebilehelt www.kambja.ee.

Kokku on tänavuse Rally Estonia kavas 17 kiiruskatset, mille kogupikkus on 232,64 kilomeetrit.

MARGUS KIIVER,
Rally Estonia pressiesindaja

 


Samal teemal:

Eestis toimuvad autoralli maailmameistrivõistlused

Kino maale
EelmineLäte kutsub laulusõpru laulma!
JärgmineAvalik kiri Külitse elanikule!