Laululinnu lasteaias algas uus ja põnev õppeaasta

1610
Foto: Vieno Rjabova

Laululinnu lasteaias algas õppeaasta traditsiooniliselt tarkusepäeva ning lasteaia sünnipäeva tähistamisega. Soinaste majja olid külla tulnud karud Ott ja Ott ning jänes Juta. Jänes oli juba suur, käis koolis ning oskas lugeda. Karupoisid aga olid veel väikesed ning alles tutvusid tähtedega. Jänese abiga said karud sünnipäevakutse läbi loetud ning jõudsid peaaegu õigel ajal peole. Peol ootas kõiki lõbus tuju, sõbrad, vahvad laulud ning ühistants.

Ott, jänes Juta ja Ott. Foto: Eleri Raju

Eerika majas korraldasid tarkusepäeval aktuse Peoleod, kes sel aastal on lasteaia kõige vanemad lapsed. Igal rühmal oli võimalus esineda, ka õpetajad olid usinalt valmistunud. Viktoriinis pandi proovile kõigi saalisviibijate teadmised lasteaia kohta. Direktori ja laste koostöös loeti ette Laululinnu vanne. Peo lõpetuseks lauldi ühiselt Laululinnu laulu, mis sel aastal on salmi võrra pikem kui eelmisel.

Sel sügisel lisandus Laululinnu lustakasse pessa kaks põnevat linnuperet. Siidisabad ja Jäälinnud on sel õppeaastal kogu lasteaias pesamunad. Eerikal asuvas uues majas, uues rühmas ja uute õpetajatega avastavad nad Laululindudele omaselt maailma läbi mängu, isetegemise rõõmu ning õues toimetades.

VIENO RJABOVA,
õppealajuhata

Kino maale
EelmineKauni kodu konkurss
JärgmineÜlenurme muusikakoolis